Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

„Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!”

Azi am pofta de joaca! Am Chef de o lupta deschisa de idei, in care sa ma framant si sa ma agit pentru strategii si solutii si in final toata lumea sa castige, fara compromisuri.

Azi am chef sa fiu convinsa si sa conving. Sa transform dezacordul in acord. Si Daca nu imi iese, am chef sa scot artileria grea, aceea care trage semnalul de alarma. Pe principiul „Daca voi nu ma vreti…”

Nu, nu am chef de conflict, ci doar de oportunitate. Vreau sa imi fie ascultate argumentele. Si vreau sa se transmita corect viziunea pe care o am. Nu sustin ca aceasta e perfecta (desi as putea), dar doresc sa o compar cu interlocutorul meu. Vreau sa lansez provocarea de a compara ideile si de a crea strategia perfecta. Eu cred in castig – castig, la fel cum cred si in esec total. Totul e ca indiferent ce forma ia terenul de joaca , esecul sa nu fie la mine. Eu nu am voie sa fiu de acord cu dezacordul, asa au fost stabilite regulile interne.

De fapt mint, nu sunt astea regulile interne, dar nu-i asa ca e o scuza buna? Daca merge la altii, la mine de ce sa nu mearga?

Cred ca ceea ce face oamenii sa fie cu adevarat frumosi nu este complexitatea gandirii lor, emotiile, sentimentele ci complexitatea cu care schimba aceste lucruri intre ei, capacitatea de a-si manifesta dorintele, nevoile, interesele si a lupta pentru a obtine ceea ce vor de la ceilalti. Ceea ce ii murdaresc insa, e modul in care transforma aceasta lupta intr-o partida plina de indiferenta si egoism, in care uita (mai mult sau mai putin intentionat) ca ambele parti trebuie sa urmeze aceleasi reguli, incalca drepturile celorlalti si uita ca farmecul jocului nu sta doar in satisfactia proprie ci in placerea tuturor.

Am invatat astfel ca in joaca asta e nevoie de mult talent , diplomatie si vointa. E nevoie inclusiv sa vrei sa joci si pentru altii, care nu inteleg valoarea jocului si nici rezultatele lui. De aceea si eu aplic acelasi principiu ca-n poveste: ” Daca voi nu mă vreti, eu va vreau […] si daca voi nu ma iubiti, eu va iubesc pre voi si voi merge ori cu voia, ori fara voia voastra”. In plus, eu stiu ca tara ma vrea, pe mine si pe ideile mele!  De aceea imi place sa ma joc!

Deci cine raspunde azi la provocare? Cei care se simt ca imi datoreaza un raspuns, ar trebui sa se simta :)   I can handle it! Otherwise beware! I’ll be back sooner than you imagine!
This post first appeared on Outside The Box! | Just Another WordPress.com Webl, please read the originial post: here

Share the post

„Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!”

×

Subscribe to Outside The Box! | Just Another Wordpress.com Webl

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×