Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Business Blogs  >  Tip Motivasi & Info Niaga | Perkongsian Ilmu Sesam business Blog  > 

2015-09-17 09:28
Kita sebagai manusia sering kehilangan tumpuan dalam mencapai matlamat yang diimpikan. Selalunya semangat kita akan pudar dari masa ke semasa. Kita akan semakin lemah dalam melakukan perkara… Read More
2014-02-05 08:40
Salam Sejahtera buat anda semua pembaca yang budiman, Baru-baru ni saya berjumpa dengan kawan lama yang dah lama tak jumpa. Kawan saya ni semasa saya jumpa 3 tahun yang lalu mempunyai cita-c… Read More
2013-11-13 16:31
Petua 1 : Sejurus bangun pagi,sebelum mandi dan gosok gigi, amalkan petua ini. Urutkan wajah kalian tu dgn air dari bawah dagu hingga ke atas dahi diiringi selawat nabi 3 kali. Amalkan setia… Read More
2013-11-09 20:18
Ramai org kata x elok minum ais, lebih elok minum air panas.. Namun, sedarkah kita, Nabi Muhammad SAW melarang kita mengambil makanan dalam keadaan yang panas. Akhirnya kini fakta terba… Read More
2013-10-24 05:28
Wang syiling jatuh di hadapan seorang lelaki yg sedang asyik mambancuh simen ..melihat logam kecil itu , tangan lelaki itu terhenti melakukan kerja. Tidak menunggu lama , tangannya segera me… Read More
2013-09-11 16:18
SEBELUM Imam Syafie pulang ke rahmatullah.. beliau sempat berwasiat kepada para muridnya dan umat Islam seluruhnya. Berikut ialah kandungan wasiat tersebut: “Barangsiapa yang ingin men… Read More
2013-09-04 07:21
Hari ini saya nak cerita pasal kehidupan kita sehari-hari. Satu persoalan dari saya mengapa kita harus bersedih? Tak de gunanya kita bersedih sebab apa yang berlaku semuanya adalah kehendak… Read More
2013-09-03 06:50
Rata-rata semua orang bercerita mengenai kenaikkan harga minyak sebanyak RM0.20. Ada yang marah-marah dan rasa tak puas hati. Ada juga yang mengajak kita semua boikot minyak. Apa-apa pun kit… Read More

Share the post

Tip Motivasi & Info Niaga | Perkongsian Ilmu Sesam

×

Subscribe to Tip Motivasi & Info Niaga | Perkongsian Ilmu Sesam

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×