Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Problem ili izazov?

Kad se na našem putu do cilja odjednom stvori prepreka odnosno problem obično se nerviramo, zbog nekih od problema patimo u sebi, ne govorimo o njima i već vidimo da se bliži smak sveta. Ali, samo kada bismo gledali iz drugog ugla bilo bi nam mnogo lakše. Svakodnevno se srećemo sa malim izazovima. Kasni nam autobus, gužva je u saobraćaju, predug je red u banci, radnja se zatvorila pre sat vremena a mi se upravo tamo uputili... Okej, super. Ajde da iz toga izvučemo najbolje. Možda ako zakasnim na posao shvatim da bi trebalo da ležem ranije, možda umesto što čekam red mogu da prošetam za to vreme, ostaviću to za sutra... 


Već duže vreme planiram nešto. U pitanju je velika promena u mom životu. Ali igrom slučaja to će morati da se odloži na neko vreme. Tako treba da bude. Ja verujem u to da je tako trebalo da bude. Dobiću malo na vremenu. Iz nekih drugih uglova ću sagledati situaciju. Okej, možda treba još neke stvari da se razrade, da se nešto bolje isplanira i da se na kraju krajeva sve kockice slože onako kako je najbolje za mene. Hajde da kroz igru rešim problem. Zar nismo svi kao mali igrali igrice u kojima stalno prelazimo prepreke? Svaki nivo teži je od prethodnog, zahteva više i vremena i truda. Ali nagrada je samim tim od veće vrednosti. 


Ponekad je u životu dobro imati podršku. Ali je mnogo važniji biti sam sebi oslonac. Ti to možeš, ja to mogu! Mogu sve što zamislim, zato što je ta snaga u meni. I iz sebe ću izvući maksimum. Zato što ja to zaslužujem. Svi mi sebi dugujemo jedno obećanje. Obećavam da me ništa neće skloniti sa staze koja vodi ka mom cilju.  

colores+colours, sweet+wow+amazing, and imagen+arka plan image


This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Problem ili izazov?

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×