Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Skupa zadovoljstva.

Ti Nisi mogao da nam priuštiš jedan izlazak u grad, da se kao deca napijemo od kombinacije đusa i votke pa da onda šetamo gradom do jutra, jer leto je i tople su večeri, mene bi bolele noge pa bih štikle nosila u rukama a ti bi nosio mene u naručju do prve klupe. Pričali bismo do zore o budućim potezima, pa bi mi u pauzama od udaha i uzdaha ljubio gola ramena, jer nosila bih haljinu na bratele.

Ti Nisi Mogao da me zadovoljiš onako, iznutra, da budem srećna i da od te sreće lebdim dok hodam ulicom. Nisi. Ni juče, ni danas, a nećeš ni sutra, ni narednih dana. Ne umeš. Nisi mogao da mi kupiš čokoladu, da me iznenadiš na poslu, da mi otvoriš vrata od kola. Znao si samo da me kritikuješ kad se aljkavo obučem, jer me mrzi da budem u takvoj ljubavi, pa se onda ni ne trudim.

Ti nisi mogao da mi priuštiš cvet, jednom u mesec dana da se osetim kao dama. Nikad nisi pohvalio kad se doteram za tebe i uvek su se drugi više okretali za mnom nego ti sam. Nisi bio svestan šta imaš kao što sada nisi svestan da me gubiš. To je tvoj problem. Vrtimo se od početka u krug. 

Ti nisi mogao da mi priuštiš dugo ljubljenje u autu pred mojom kapijom, jer ti si umoran i spava ti se. I ko zna šta još, i ko zna koji još izgovor. A ja bih te ljubila dugo i stalno jer te volim. I pomalo sam konfuzna i sama sebi, sve reči mi se mešaju kao što ti sad mešaš pića sigurno. Jer nismo zajedno više i nema nas.


beach, girl, and summer image

Ti nisi mogao da mi priuštiš zajedničke fotografije sa različitih lokacija, sa putovanja i zajedničkih avantura. Ti si uvek bio avanturista na rečima. Nikad na delu. Ponekad sam samo htela da se odvezemo negde daleko i vodimo ljubav pod zvezdama. 

Ti nisi želeo da me častiš kasnim ustajanjem i kafom u dvorištu. Možda i jesi, jednom. Ali sve što je jednom nje baš za pamćenje. Lepe stvari treba da postanu navika. A ne da mi budemo navika jedno drugom. 

Ti nisi mogao da mi priuštitš ljubav, jer nisi umeo, nisi hteo da naučiš, nisi obraćao pažnju, nisi mario, mislio si da su gluposti. Sve je bilo važnije. Ispalo je da tražim skupa zadovoljstva umesto malo pažnje. A ustvari ništa nisam trebala da tražim... 
   This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Skupa zadovoljstva.

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×