Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

FAVORITI Mart (2018)

Dužna sam favorite, čini mi se, poslednjih tri meseca! Ali, moj život se okrenuo naopačke, pa dok se sve sredilo...potrajalo je. Sada zvanično mogu da kažem, ja sam jedna srećnica i u to ime danas veseli (SKRAĆENI) favoriti. * Film : Zima je prošla a ja sam odgledala bukvalno dva filma. U pitanju su novi filmovi, potpuno različiti a opet oba su me oduševila na njima svojstven način. Prvo, film Led sa Milošem Bikovićem. Oduševljena sam pričom ali i pozadinom priče. Iako možda očekujete jedno na početku filma sasvim se nešto drugo dogodi na kraju. Shvatite da prava ljubav nekako pronađe put i da vas niko ne može sprečiti da ostvarite svoje snove. Jako inspiriše i motiviše. A obzirom da je ljubav upletena dodatni plus sa moje strane.

Drugi film je politički triler ako uopšte postoji taj žanr. U pitanju je film Izdaja  . Balerina pokušava da izmanipuliše važnim agentima ucenjena,  koristeći načine  koje  je naučila u školi za takozvane Vrapce . U jednom momentu ona igra na dve stolice ili se barem tako čini. Film traje više od dva sata pa predlažem da gledate odmorni i koncentrisani.


* Knjiga :  I pored silnog učenja za državni ispit uspela sam (JEDVA) da pročitam jednu knjigu. U pitanju je Devojka koju si voleo . Bez mnogo likova, paralelenih priča ali sa puno misterije opisan je jedan psihički poremećaj devojke koja živi sama u stanu, ne izlazi napolje, komunicira sa nepoznatim ljudima i vodi razgovore sa psihijatrom preko telefona. Ipak, nešto će je naterati da uprkos svemu izađe iz stana i pokuša da spasi nečiji život.

* Blog : Prošlog meseca sam najviše čitala Život Šećerne Pilule . Ona vam piše o knjigama i muzicic najviše, ima i svoj kanal na YT pa malo "proguglajte" . A evo i njenih martovskih favorita OVDE. 

* YT kanal :  Rad na sebi je jako težak i to tek shvatite kad krenete s tim. Proteklih nedelja trebalo mi je svega više, više motivacije, više mira, više verovanja u sebe... Tako sam i naišla na ovaj kanal koji me svakodnevno uči onome šta je važno i na šta treba obratiti pažnju. Čokolada za duh  je kanal za sve one kojima treba malo VIŠE slatkog za duh!

*Random : U ovoj kategoriji za mart bih izdvojila sedenje na klupici pored jezera sa voljenom osobom. Znam, neobično je, kako može da ti omiljena STVAR bude TO? Ali što da ne...Mogu da imam i omiljeni osećaj!


Poslednji post : Marioneta za dečaka.
   This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

FAVORITI Mart (2018)

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×