Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kako je lepo biti tvoja.

Kako je lepo biti tvoja dok ljubiš mi ruku, dodiruješ srce, gledaš s ljubavlju i izmamljuješ osmehe. Ti koračaš gde pre tebe nije niko. Oprezno i nežno. I paziš na svaki moj uzdah, svaki pažljivo izmamiš. Tvoje ruke me grle zaštitnički a u tvom srcu pronašla sam svoj dom.

Lutala sam dugo i sada konačno imam osećaj da sam stigla tamo gde treba da budem. Osećam ljubav, osećam zahvalnost, osećam mir. Kako je lepo biti tvoja. I dušom i telom. Jer ti, ti znaš kako i koliko. Znaš kada. Tebi sam dala sve. Tebi pripadam cela. I sve što vidiš je tvoje.


Kako je lepo biti tvoja dok te gledam kako se boriš kroz život. Hrabro stojiš pred svim problemima držeći me za ruku. Ne daš mi da potonem. Čuvaš me od svih, sebično, samo za sebe. Ne pričaš puno. Ali ja vidim kad me pogledaš. Znam kad me dodirneš. Osećam kad me zagrliš. I ti si lutao dugo dok mene nisi sreo.Kako je lepo biti tvoja. Kako je lepo disati na istom jastuku sa tobom. Kako je lepo znati da smo tamo gde treba da budemo, zajedno. Lepo je biti tvoja. I telom i dušom.    This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Kako je lepo biti tvoja.

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×