Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Favoriti godine ( Šminka )


Nisam neko ko mnogo ulaže u šminku. Prvo, zato što se ne šminkam često, a drugo jer i kada se šminkam izaberem svedeniji izgled za koji mi treba svega par proizvoda. Na ovaj spisak od mojih pet favorita Godine što se tiče šminke eventualno bih mogla da dodam još i neki sjaj i po koju neutralnu senku. No, ipak su ovi proizvodi sa spiska ono što sam najčešće koristila u toku ove godine. Svi oni su u drogerijskom rangu cena, pa mislim da su pristupačni svima a evo šta ja mislim o njima i zašto su ubrojani u favorite godine!


( Slike proizvoda možete videti klikom na njihov naziv )
1. Puder  - Maybellie New York fit me matte tečni puder 115 Ivory 


Dugo sam tražila puder koji odgovara mom tipu kože. Imam masnu T zonu ali ostatak lica je suv i osetljiv, posebno u ovom periodu godine. Ovaj puder otkrila sam pre par meseci i već sam kupila drugu tubicu. Pokrivna moć mu je srednja ali meni odgovara jer sem osetljivih delova lica nemam bubuljice. Prija mi njegova formula, lepo se razmazuje po licu i ne ostavlja tragove nanošenja bilo da ga nanosite čestkicom ili prstima. Velika ljubav za ovaj puder! Trenutno je moja nijansa na akciji u Lily - ju.


2. Maskara - Essence GET BIG! 

Od maskare ne očekujem ništa specijalno, sem da radi ono što na njoj piše. A ova to definitvno radi. Ponekad mi se dešava da mi se trepavice sa gorenjeg i donjeg kapka zalepe, ali mislim da je to onda kada žurim i nanesem više proizvoda nego što je potrebno. Ova maskara daće volumen vašim trepavicama i on će trajati celog dana.


3.Karmin - Essence Ultra last instang colour ruž za usne 07


Pošto sam brineta, nekako se odlučujem ili za crveni ili za neki neutralni ruž. Ali ova boja, ljudi moji! Tako savšeno stoji, i dugo traje! Obožavam ovu nijansu! Kada je uklopite uz neku senku na očima slične boje dobijete savršen izgled bez mnogo truda.


4. Bronzer - AVON kuglice za posvetljivanje

Ove kuglice su nešto što ja koristim i kao bronzer i kao rumenilo. Možete ih koristiti preko celog lica da osvetlite ten, ali ja ih češće koristim kao bonzer. Prirodno deluju na licu i ne treba da budete previše precizni da biste postigli efekat.


5. Ajlajner - GOLDEN ROSE dipliner 


Svečano obećavam da ću u narednoj godini naučiti da koristim ajlajner! Upravo zbog toga što nisam neki maher u crtanju ajlajnerom izabrala sam jeftiniju varijantu ajlajnera dok se ne uvežbam. Što se tiče ovog ajlajnera, zadovoljna sam za sada. Ispunjava ono što mi je sada potrebno - da se ne preslikava i da traje ceo dan.


Koji su vaši favoriti za šminkanje ?
 Šta obavezno da probam a šta da zaobiđem?


Predhodni post : Utisci o potrošenim prozivodima #2


This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Favoriti godine ( Šminka )

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×