Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Utisci o potrošenim proizvodima #2

Došlo je vreme da vam ponovo pišem o potrošenim proizvodima. Nakupilo se deset proizvoda koje sam potrošila, i utisci su se sabrali pa se nadam da ću uspeti da vam opišem šta mi se to svidelo a šta Nije kod njih. Neki su me oduševili, od nekih sam više očekivala pa su me razočarali...U nekima sam baš uživala pa mi je žao što sam ih potrošila. Neke planiram da kupim ponovo, neke ću zaobilaziti u širokom luku. 


( Slike možete videti klikom na naziv proizvoda pod odgovarajućim rednim brojem. )1. Balea micelarna voda za osetljivu kožu.

Hmmm, meni ova micelarna voda jednostavno ne deluje. Ne uklanja šminku, ili je vrlo malo uklanja. Prednost joj je to što nema alkohol u sebi, zbog toga je verovatno i namenjena osetljivoj koži. Koristila sam je samo za čišćenje lica, nakon skidanja šminke nekim drugim prizvodom, umivanja, ili pre nanošenja kreme. 

Ocena :  2/5 


2. MIXA dry skin  BABY krema za osetljivu kožu.

Ne zanm iz kog razloga ali ova krema je meni izazivala još veću iritaciju. Htela sam da je isrpobam jer mi je koža u jednom periodu bila Jako osetljiva, a suva. Pomislila sam ako odgovara bebama, i meni će. No, ništa. Na kraju sam je koristila za suve pete i mogu vam reći da je odlična u te svrhe!

Ocena : 4/5


3. Balea krema za osetljivu kožu.


Jako prijatna krema, brzo upija i dobro hidrira. Idealna za podlogu pre pudera. Ima prijatan miris, ali nije previše parfemisana. 


Ocena : 5/5


4.Garnier SOS repair šampon.

Izuzetno lepo i osvežavajuće miriše. Međutim, ja nisam videla neku promenu i da je nešto mojoj kosi uradio.Šta više, perut mi se pojavila dok sam ga koristila. Razočarenje godine što se tiče šampona...


Ocena : 1/5


5. EUCERIN lotion PH 5 . 


Osim labela, ovo je jedini proizvod od Eucerina koji sam probala. Jako je prijatnog mirisa, tekstura nije suviše gusta i lepo se razmazuje a ipak je dovoljno kremast. Hidrira, neguje kožu i prija mi jako kad ga namažem posle tuširanja. Bravo za Eucerin!


Ocena 5/5 


6. Balea MED PH 5,5  tuširalica.


Iako sam ljubitelj intezivnijih mirisa za tuširalice jako mi se ova dopala! Idealna je za zimu, jer neguje kožu koja je u ovom periodu suvlja. Mislila sam da mi se neće svideti jer inače volim voćne mirise, vanilu i slično... Ali, oduševljena sam! Po pristupačnoj ceni dobijete divnu negu kože.


Ocena : 5/5 


7. Blaznice Cotoneve. 


Nemam šta o njima posebno da kažem, sviđa mi se to što nisu previše tanke, ne  razvlače se kao vata. Cena im je jako pristupačna, i često imaju akcije u kojima se dobije par komada gratis.


Ocena: 5/5 8. 3D white blend-a-med pasta za zube.


Onako, šta znam... ne izbeljuje zube. Možda održava trenutnu belinu zuba. Nije mi se svideo ukus, mada se oseća da su zubi čisti nakon pranja.


Ocena: 3/59. Parfem Little black dress AVON


Ovo je idealan parfem za sva godišnja doba! Godinama ga koristim. Nije previše intenzivan, miriše cvetno i sveže. Ima 50ml , ne potroši se previše brzo. Dobar je za one koje vole blaže mirise koji ne guše.

Ocena: 5/5


10. DM mirisne svećice ( Jabuka i cimet ) 


Pored toga što izgledaju prelepo, dugo traju i mirišu blago, ne previše intenzivno. U pakovanju ih ima 18 komada, a koštaju svega nešto manje od 200 dinara. Lepo izgledaju sada kada je i novogodišnja dekoracija uglavnom crvena i tamno crvena.


Ocena : 5/5


Utisci o potrošenim proizvodima #1This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Utisci o potrošenim proizvodima #2

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×