Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Najčitanije : OSVRT na MART 2017

Uhh, baš kasnim sa ovim postom. Nisam ni svesna da je već pola aprila prošlo. Vreme mi ne ide niz dlaku a nailaze neka malo stresnija vremena za mene. No, never mind , idemo dalje, dan po dan. Tako je najbolje zar ne ? Onda kad osetim da gubim kontrolu nad stvarima samo se setim da se danas nikad neće vratiti.


Prošlog meseca sam nadoknadila sa book postovima, dosta sam čitala. Nekako sam se naterala da pored svih ostalih obaveza radim ono što volim najviše - da čitam. Tako da ste prošlog meseca čitali recenzije ČAK dve knjige. ( Yeah za mene ! ) U pitanju su Devojka iz Bruklina   i Nikome ni reči .  Fantastične, obe. Obe trileri. Ne znam, u poslednje vreme sam se posebno okomila na trilere. I jedva čekam da vam pišem o knjizi koju trenutno čitam.


Prošlog meseca  sam posetila i Sajam Venčanja, iz čiste radoznalosti. Verujem da je mnogo ljudi iskoristilo fantastične popuste! Napisala sam i recenziju za kremu za ruke a znate da se time ne bavim. Ali to savršenstvo od kreme sam morala da podelim sa vama. A kako je nega drugo ime za lepotu, nije na odmet ubaciti takav random post na blog. Pisala sam i o Šumaricama u okviru projekta ZAVIRI. I tako mi se ovih dana ide na piknik da je to strašno! Hmm, možda vam budem pisala i o tome!


I za kraj malo romantike, jer zovite me romantika. Šta će ostati od nas ? 


Od nas ostaće par uramljenih fotografija koje će završiti u fioci, u najboljem slučaju. Moje ime spominjaće još neko izvesno vreme, a onda ću izbledeti i u tvom sećanju. Od mene ostaće bljesak svetlosti, trag od sunca u tvom životu. Od tebe jedno obećanje, nikad neispunjeno. Od nas ostaće tragovi da smo postojali, kad odem, kad odeš, možda ovom svetu to bude dovoljno.Do sledećeg posta, 
viva la romantica !


This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Najčitanije : OSVRT na MART 2017

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×