Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zaviri : Knjižara "Papirna Krila" , Kragujevac

Kada sam išla u srednju školu, često sam kasnila na autobus jer sam se zadržavala po knjižarama. Da je knjižara lavirint ja nikad ne bih bila izgubljena, već bih pronašla sebe negde između klasika i ljubavnih romana. Zagledala bih se u izlog u prolazu, a neka Knjiga bi namignula baš meni i privukla bi me da joj priđem. Omamio bi me miris knjiga, i falila bi samo fotelja i čaj, jer tople atmosfere nikada nije falilo. Zato volim manje knjižare, knjižare sa dušom. Knjižare u kojima se prodaju knjige, a ne naslovi, knjige a ne pisci. 

Prošlog meseca sam uzela svoju ulogu u projektu Zaviri. OVDE možete pogledati o čemu se radi, da se podsetite o čemu smo to moje koleginice blogerke i ja pisale u januaru a ja ću vam sada pisati o jednoj knjižari u Kragujevcu. Zahvalila bih se ljubaznoj radnici koja je dozvolila Milošu da uslika par orignalnih fotografija, tako da će svi oni koji budu čitali ovaj post moći i u njima da uživaju. Knjižara se nalazi na adresi :
Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 84 


Knjižare "Papirna krila" su brend kompanije Giunti knjižare d.o.o koje možete naći u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Požarevcu, Pirotu, Kragujevcu. U ponudi je širok asortiman knjiga, pribora za lakše savladavanje gradiva za osnovce i srednjoškolce, ali i lepih dekorativnih predmeta za dečije sobe. Atmosfera je topla, police su od drvete, a svi znamo da drvo ima najtopliju dušu!
"Papirna krila" vam nude veliki izbor knjiga, slikovnica, različitih razlegnica, ukrasnih kesica, i ideja za poklone kojima možete obradovati prijatelje, porodicu ili voljene osobe.

Postove mojih koleginca možete pronaći na sledećim linkovima :

Jovana , Niš Knjižara "Nušić" 

Dijana, Novi Sad Lemijeva Knjižara 

This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Zaviri : Knjižara "Papirna Krila" , Kragujevac

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×