Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Karate Klub "Banatski Cvet" ZRENJANIN


Zašto sam ja koja pišem ljubavne tekstove odlučila da napišem tekst o Karate Klubu ? Hmmm, nije teško pitanje, ali je malo komplikovaniji odgovor. Znate, mislim da se malo pažnje posvećuje ljudima koji  rade s ljubavlju. Moj zadatak je da prepoznajem ljubav u bilo kojem obliku  i delim je sa vama. Zato ću pokušati da vam predstavim Karate Klub "Banatski Cvet" i njegov rad. 


Karate Klub "Banatski Cvet" iza sebe ima puno uspeha, humanitarnih akcija, organizovanih seminara ali i gostovanja na televiziji. Nalazi se u Zrenjaninu a osnovan je i registrovan 01.11.2004. godine u Ministarstvu za omladinu i sport. Idejni tvorac Karate Kluba „Banatski Cvet" Zrenjanin je Veselin Grubački.Osnivači Karate Kluba "Banatski Cvet" Zrenjanin su: Ivan Grubački, Bogdan Kesić i Veselin Grubački.Šta o "Banatskom cvetu" kaže jedan od osnivača, Ivan Grubački?

Trenutno u klubu ima oko 60 članova. Članovi jesu uzrasta od juniora do seniora, tj. ima klinaca od 5-6 godina do ljudi koji imaju 65 godina kao što je moj otac koji i dalje vežba. Bavljenje karateom skupo je relativno, kao i svaki takmičarski sport nosi trošak, mada karate spada u jedan od jeftinijih sporta ako se izuzmu evropska i svetska prvenstva. Podjednako se  za ovaj sport odlučuju i dečaci i devojčice. Karate bih preporučio svima jer koliko neguje fizičko zdravlje toliko insistira i na formiranju karakteru vežbača.

Još o ovom klubu možete pročitati na njohovj web stranici a možete ih potražiti i na Fb-u. This post first appeared on Klasična Romantična, please read the originial post: here

Share the post

Karate Klub "Banatski Cvet" ZRENJANIN

×

Subscribe to Klasična Romantična

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×