Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Porsche electric RWB tuning

Porsche electric RWB tuning

    Akira Nakai are o dragoste infinită pentru Porsche, iar slăbiciunea sa o reprezintă modelele răcite cu aer.

   Au mai fost făcute excepții de-a lungul timpului, însă toate proiectele sale aveau un numitor comun: erau animate de motoare cu ardere internă.

    De data aceasta însă, Nakai a făcut pasul către electrificare, iar rezultatul nici că se putea să fie mai frumos. Modelul 911 din 1977 care a jucat aici rolul de donor a primit semnătura incontestabilă RWB: kit-ul exterior puternic evazat, creat prin decuparea manuală a aripilor și nituirea lor ulterioară.

    Acestea se așează, ca de fiecare dată, armonios peste jantele BBS RS de 17 inci. Vopseaua 1957 Ivory presară un dram de nostalgie Porsche peste acest 911.

    Din punct de vedere tehnic, 911 E-RWB (cum a fost botezat proiectul) folosește ansamblul propulsor de la Tesla Model S Performance, iar motorul cu 571 CP este alimentat de un set de acumulatori de 32 kWh răciți cu lichid.

    Resursele sunt trimise către puntea spate, unde sunt administrate eficient de diferențialul cu alunecare limitată disponibil pe Tesla Model S.

    Pachetul de performanță este completat de o suspensie Elephant inspirată de cele din motorsport (campionatul GT3) și un kit de frânare de la StopTech. 

Sursa: autobild.ro

The post Porsche Electric Rwb Tuning appeared first on Tuningshop - accesorii tuning auto.This post first appeared on Tuningshop, please read the originial post: here

Share the post

Porsche electric RWB tuning

×

Subscribe to Tuningshop

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×