Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Widebody Lamborghini Urus

Widebody Lamborghini Urus

Widebody Lamborghini Urus

   In modelul standard, masina produce 641 Cp si un cuplu de 678 Nm. Aceasta putere este realizata de un motor V8 de 4L twin turbo cu o acceleratie de la 0-100 km/h in 3.6 secunde.

   Tunerul 1016 Industries cu sediul in Miami, a creat un body kit unic pentru acest model Lamborghini. Pretul masinii impreuna cu acest kit inclusiv cel de tuning motor si exterior este de 350.000$.

   Vizual, masina primeste un upgrade la partea frontala si cea din spate. Componentele acestui kit sunt realizate dintr-un material de carbon composit. Este cu 100 mm mai lat in spate si cu 87 de mm in partea din fata.

   Kit-ul de tuning include si un upgrade al motorului. Astfel optiunea stage 1 mareste puterea masinii pana la 740cp iar kit-ul stage 2 poate duce puterea pana la 840 cp.

   Tuner-ul 1016 Industries sustine ca sunt primii care ofera upgrade-uri si un tuning motor, care nu anuleaza garantia oferita de producator pentru masina.

   In timpul testelor cei de la 1016 Industries spun ca masina poate parcurge sfertul de mila in 11 secunde.

Sursa: carbuzz.com

The post Widebody Lamborghini Urus appeared first on Tuningshop - accesorii tuning auto.This post first appeared on Tuningshop, please read the originial post: here

Share the post

Widebody Lamborghini Urus

×

Subscribe to Tuningshop

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×