Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Alfa Romeo 4C Nemesis 001

Alfa Romeo 4C Nemesis 001

   Tunerul Pogea Racing a reusit sa transforme aceasta Alfa Romeo dintr-o masina sport, in una care poate fi folosita zilnic. Provocarile serioase ale acestui lucru a Fost reducerea zgomotului si a noxelor masinii.

   Aceasta Alfa Romeo 4C Nemesis 001 va fi in curand trimisa unui client din Sydney, Australia. Motorul de 2L si 4 cilindrii a fost complet modificat. A primit un turbocharger Garrett GTX2861 Gen.2 si o putere de 500Cp. Totusi, tunerul a fost nevoit sa realizeze o evacuare personalizata si sa reduca puterea la 420 Cp cu un cuplu de 550 Nm. Acest lucru a fost restrictionat datorita zgomotului prea puternic pentru zona urbana.

   Pogea Racing a folosit pentru intercooler, piese Porsche 997. Pentru cilindrii masinii au fost contactati cei de la Pistal Racing Italia. Arborii cu came au fost realizati de compania Colombo & Bariani. Tunerul german Siemoneit Racing a realizat upgrade-ul ECU al masinii.

   Alaturi de aceste imbunatatiri aduse, masina este realizata in totalitate din fibra de carbon. Suspensia este asigurata de cei de la KW iar jantele sunt Orbi5 Steinway.

Sursa: formacar.com

The post Alfa Romeo 4C Nemesis 001 appeared first on Tuningshop - accesorii tuning auto.This post first appeared on Tuningshop, please read the originial post: here

Share the post

Alfa Romeo 4C Nemesis 001

×

Subscribe to Tuningshop

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×