Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tuning Novitec pentru Tesla Model 3

Tuning Novitec pentru Tesla Model 3   

   Tesla este un deschizator de drumuri in ceea ce priveste revolutia masinilor electrice. Modelul 3 de la Tesla este alternativa electrica la sedan-uri de clasa medie ca Mercedes C Class, Audi A4, sau BMW Seria 3.

   Cei de la Novitec au facut Modelul 3 Tesla, mai sportiv, mai aerodinamic si au si optiuni pentru un interior custom.

   Din punct de vedere visual, masina este mai sportiva. Acest lucru se datoreaza pachetului aerodinamic din fibra de carbon. Poate fi achizitionat atat vopsit sau nevopsit de cei de la Novitec.

   Kit-ul tuning propus de Novitec

   Kit-ul include un nou spoiler fata iar in Partea Din Spate de un difuser in partea din spate. Acesta creeaza apasare aerodinamica la viteze ridicate si ofera un look mai agresiv.

   Jantele masinii sunt produse de Vossen si ofera un produs rezistent si in acelasi timp cu greutate redusa. Aceste jante sunt special realizate pentru Tesla Model 3.

   Sub numele de Novitec NV2, acestea au un design cu spite duble si un model asemenator unei mori de vant. Designul ajuta la aerisirea franelor masinii. Fiecare roata este special realizata pentru fiecare osie a masinii, urmarind acelasi scop de a optimiza ventilarea franelor.

   Jantele au marimea 21 x 9.0J pentru puntea fata si 21 x 9.0J pentru puntea spate. Pot fi incaltate cu anvelope de performanta 245/30 ZR21 si 295/25 ZR21. De asemenea jantele pot fi achizitionate in una din cele 72 de nuante de culoare oferite de Novitec.

   Novitec ofera si un kit de suspensie realizat pentru modelul electric. Astfel amortizoarele standard primesc arcuri sport pe fiecare punte a masinii. Astfel modifica garda la sol a masinii cu 3 cm.

   Pentru clientii care doresc un look mai sportiv si o agilitate sporita in maniera de condus, Novitec ofera o suspensie din aluminiu. Cu aceasta suspensie garda la sol a masinii este modificata cu 4 cm.

   Acest lucru ajuta coeficientul aerodinamic al masinii, imbunatatind consumul cu pana la 7% pe distante mari.

   La interior poti alege intre piele si Alcantara iar cusaturile le poti alege in orice culoare doresti.

   Acest kit pentru Tesla Model 3 de la Novitec se poate achizitiona integral sau individual.

Sursa: motoringexposure.com

Tuning Novitec pentru Tesla Model 3

The post Tuning Novitec pentru Tesla Model 3 appeared first on Tuningshop - accesorii tuning auto.This post first appeared on Tuningshop, please read the originial post: here

Share the post

Tuning Novitec pentru Tesla Model 3

×

Subscribe to Tuningshop

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×