Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Paid Viewpoint - sudjelujte u web anketama i zaradite džeparac!

Paidviewpoint logo

Paid Viewpoint je program koji Vam omogućava zaradu džeparca sudjelovanjem u kratkim anketama. Ankete se sastoje od 10 pitanja, sa već ponuđenim odgovorima, a na Vama je samo da odaberete jedan od odgovora. Ispunjavanje anketa je doista vrlo jednostavno i gotovo za 2-3 minute. Minimalna isplata je $15 i vrši se na PayPal račun.

Ono što je vrlo pozitivno kod njih je to da SVAKODNEVNO šalju po jednu anketu i za svaku ispunjenu anketu budete plaćeni $0.03.
Također postoji i "TraitScore" koji prati da li odgovarate iskreno i točno na pojedina pitanja (u svakoj anketi nalazi se po 1-2 pitanja koja su karakteristična samo za Vas - dob, spol, razina stručne spreme), a za svaku ispunjenu anketu on se povećava što Vam u budućnosti može donijeti i ankete po $1! Stoga, ne odabirite odgovore bezveze, a pitanja koja se nalaze u anketama nisu osobne prirode već se uglavnom odnose na to što ste kupili u zadnjih 6. mjeseci.

Uspoređujući to s nekim od PPC programa, ovo je duplo bolji omjer uloženog i zarađenog jer za tako kratko vrijeme zaradite više nego klikanjem na desetke reklama da bi po danu zaradili $0.01.
Ovdje i prilažem dokaz vlastitog Paid Viewpoint računa s printscreenom anketa koje redovno stižu:

Paidviewpoint earnings history


This post first appeared on KAKO ZARADITI DŽEPARAC NA INTERNETU?, please read the originial post: here

Share the post

Paid Viewpoint - sudjelujte u web anketama i zaradite džeparac!

×

Subscribe to Kako Zaraditi DŽeparac Na Internetu?

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×