Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De ce vreau sa raman la Electrica

Distributia de energie electrica

Da Toata Lumea am inteles ba is pe Digi Energy, ba is pe Enel eu am ramas pe Electrica.Unul din motive este ca reteaua tot a lui Electrica ramane pentru ca ANRE nu le da voie sa puna si alt provider de curent pe stalp sarmele lor, iar daca ai o avarie sau alta problema la ceas pe cine suni pe Electrica a cui ii cablu si ceasul sau pe providerul tau de curent la care te-ai mutat aici dam exemplu Digi Energy.

De aceea parerea mea ramai la Electrica nu te muta la altii ca daca vrei sa revii inapoi dupa aia la Electrica poate nu te mai primeste sau iti cere o taxa de reconectare de nu o poti duce.

Stiu ca toata lumea zice ca se scumpeste energia electrica doar ca peste tot nu doar la Electrica sau la Enel.

Vine o domnita acu cateva zile si imi facea ea oferta de la Enel i-am zis sa faca pasi ca nu is curios de ofertele altor hoti raman eu cu hotii mei :)) nu ma intereseaza pe mine de curentul altor companii daca ma intereseaza investesc in panouri fotovoltaice si in baterii pentru inmagazinare si atunci sunt cu, curentul pe cont propriu.

The post De ce vreau sa raman la Electrica appeared first on Dorin Bondar Blog.This post first appeared on DorinBondar.ro, please read the originial post: here

Share the post

De ce vreau sa raman la Electrica

×

Subscribe to Dorinbondar.ro

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×