Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

SheIn Bomber jakna

Drage moje,

Evo još jednog modnog posta. Ovom prilikom predstavljam vam jaknu za kojom je svet poludeo. Razlog -> možete je kombinovati na milion različitih načina. Možete je nositi kako uz štikle, tako i uz patike i trenerku. Sve to sam pojasnila u postu -->klik , gde se ova jaknica našla kao jedna od mojh želja. 


Na sajtu SheIn sam pronašla baš onu koja mi je najlepša do sad od svih viđenih jer sam ljubitelj roze boje. 


slika preuzeta sa sajta

Na slici iznad nisam ja, kao što sam navela ispod, slika je sa njihovog sajta. Na kraju posta ću ostaviti link preko kog možete naručiti baš ovu ukoliko vam se dopada. 

Ta slika je mene ubedila da je to baš ona jakna koja mi je neophodna. 

Bomber jakne su nalik koledžicama. Sve su svilenkastog materijala. Što se same postave tiče, ne znam kakva je situacija kod ostalih, moja je mrežasta.
Ono što takođe karakteriše ove jakne jeste print. Na mojoj jakni izgleda ovako:


Jaknica je jako lepa uživo, čak i lepša od one koju vidite na slici sa sajta. Ne znam da li primećujete na mojim slikama.

E sad, što se veličine tiče, univerzalna je. Tačno je da su one onako šire, ali ovu jaknu, bar konkretno ovu koju sam naručila ja ne preporučujem Devojkama Koje Nose S ili XS veličinu. Nosim M i šira mi je solidno, mada meni to ne smeta. Rukavi su taman, ali tako se nosi. Devojkama koje nose S veličinu bi bila dosta veća i mislim da vam se ne bi dopalo to.Jakna je široka solidno, ali je to jedina veličina koja je dostupna na ovom sajtu. Meni se dopada i sigurno ću je nositi i nosim je uveliko. Jako mi je bila prijatna prilikom putovanja u Makedoniju. Nisam se znojila u putu, a nije mi ni hladno bilo. Taman je odgovarajuća. Predlažem da pogledate sa čim sve možete da je kombinujete na linku iznad. Oduševićete se.

Ukoliko vam se dopada i želele bi baš za sebe ovakvu, evo linka kako do nje -->klik. Tamo ćete naći više informacija o kupovini, kao i materijalu. 

I to bi bilo sve od mene za danas. Nadam se da vam se post dopao. Ukoliko jeste komentarišite, delite na svojim profilima i ne zaboravite da me pratite na blogu jer svakog poslednjeg dana u mesecu nagrađujem jednu od vas.Do narednog posta,

This post first appeared on Beauty, please read the originial post: here

Share the post

SheIn Bomber jakna

×

Subscribe to Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×