Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Baby it's cold outside- Sweather SheIn

Tags: tako zimu jako
Drage moje,

Zima nam je sve bliža. Obožavam je. Lakše podnosim Zimu nego leto. Oversized džemperi, kestenje, topla čokolada i poezija... Sve iz te skupine jako volim. Po prirodi sam romantična, tako da zagrljaji su takođee neophodni kako bi se preživelo i kamin...eh :D . Dobro, malo sam se zanela. O ljubavnom filmu u mojoj glavi bih mogla čitav post, tako da...bolje da prekinem na vreme. 

Naime, želim sa vama da podelim oduševljenje džemerića koji je sve popularniji.Planiram da ga naručim, pa me je zanimalo i vaše mišljenje o istom. 


White Eyelet Lace Up Ribbed Trim Sweater


SheIn zaista ima veliku ponudu stvarčica za zimu, pa ako volite online kupovinu, predlažem da pogledate ponudu -->klik.

Pratim modne trendove, ali ne i ,,slepo''. Oduševlja me kada primetim nemoguću kombinaciju koja je savršeno spojena. Outfit za koji se ja ne bih usudila da ga sa ponosom nosim na ulici. Više sam za jednostavnije komade koje ću učiniti savršenim uz pomoć nakita i tako nekih aksesoara :) . 
Ovaj džemperić ste verovatno viđale na nekim devojkama ili stranicama koje se bave prodajom. Ukoliko ih vidite prvi put i dopadaju vam se kao i meni, evo linka do njega -->klik.

Pored ovog, prljavo belog, bež ili kako već, dostupan je i u sivoj boji ako više volite. Sve to imate na linku iznad. I ono što je jako važno, to je da je veličina univerzalna :) . 


To bi bilo sve što sam vam pripremila za ovaj post. Nadam se da vam se dopao. Ukoliko jeste, komentarišite, delite na svojim profilima i ne zaboravite da me pratite na blogu jer poslednjeg dana u mesecu nagrađujem jednu od vas. :) 


Do narednog posta,


This post first appeared on Beauty, please read the originial post: here

Share the post

Baby it's cold outside- Sweather SheIn

×

Subscribe to Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×