Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

THE BEAUTY TALES "ENCHANTED SPIRIT" - Glossybox Oktober 2020


- Inlägget innehåller affiliatelänkar -

Oktober är en tid för en förtrollad värld full av oemotståndlig skönhet och mystiska under.
Månadens utgåva är en exklusiv duodesign i två dekorativa versioner: den lila Enchanted Spirit och den blå Midnight Fantasy. Man får en av dessa två spcialdesignade boxar. 
Under locket döljer sig bland annat ett drömlikt kit med Stargazing Blush Duo från The Beauty Crop som får huden att stråla och en borste från Luxie som snabbt trollar fram en sammetslen finish.1. THE BEAUTY CROP  Stargazing Blush Duo

Originalprodukt: 200 kr /4 g


Ge din hud en drömlik finish som får dig att stråla som en stjärna! Staegazing Blush Duo har en long-lasting-formula som ger en sammetslen känsla med ett jämnt resultat. Duon innehåller ett matt och ett skimrande puder som kan användas både separat och tillsammans.2. LUXIE 524 Small Duo Fibre Brush Dreamcatcher

Originalprodukt: 170 kr/st


Trolla fram en magisk basmakeup med denna premiumborste från Luxie. Den underbart mjuka borsten möjliggör en perfekt applicering utan att absorbera för mycket produkt. Fungerar utmärkt med både flytande formuleringar och puder för ett felfritt resultat.


3. STEVE LAURANT Orchid Lip Oil

Originalprodukt: 170 kr/ 3,2g


Ljuvlig läppolja som är framtagen för att göra dina läppar oemotståndligt mjuka och återfukrade. Perfekt för att motverka spruckna läppar på hösten och vintern. Använd som enda produkt eller tillsammans med ett färgat läppstift.


4. ORIGINS GinZing Refreshing Eye Cream

Originalprodukt: 330 kr /15 ml


Uppiggande ögonkräm med naturligt uppljusande ämnen för en fräsch och vaken blick. Mörka ringar och puffighet reduceras omedelbart med hjälp av kraftfulla ingredienser som koffein från kaffebönor, panaxginseng och magnoliaextrakt. En räddare i nöden för trötta ögon!


5. EUCERIN Hyaluron-Filler Moisture Booster

Originalprodukt: 209kr /30ml


En ultralätt och uppfräschande fuktboost för alla hudtyper. Hyaluronsyra och glycerin återfuktar huden, reducerar fina linjer och ger en silkeslen känsla med lyster. Använd enskilt eller innan vanliga dag-eller nattcreme för extra fukt. Perfekt som primer under makeup!BONUS 1
Libresse - Intimtvätt Sheasmör och Mandelextrakt

Originalprodukt: 27,90 kr / 200 ml


En mild och pH-balanserad rengöring som ger en fräsch känsla varje dag med noga utvalda ingredienser. Dermatologiskt och gynekologiskt testad.


BONUS 1
Icona Milano - BB LipBalm 

Originalprodukt: 180 kr
Läs mer om Glossybox och signa upp för en löpande prenumeration eller en tidsbestämd 3, 6 eller 12 månadsprenumeration.

OBS! Glossybox har en månads uppsägningstid på löpande månadsprenumerationer.
Du betalar 159 kr per månad om du väljer löpande prenumeration och varje månad får du en box med fem utvalda produkter.

Efter att du testat produkterna kan du recensera dem och bli belönad med GLOSSYCredits som kan användas som betalmedel när du köper nya prenumerationer eller Limited Edition-boxar från Glossybox. Du kan även använda GLOSSYCredits För att köpa skönhetsprodukter på Lookfantastic.se!

Om du tecknar din prenumeration via min länk får du 20% rabatt på din första box!20% RABATT PÅ DIN FÖRSTA BOX
This post first appeared on Agnes Winqvist, please read the originial post: here

Share the post

THE BEAUTY TALES "ENCHANTED SPIRIT" - Glossybox Oktober 2020

×

Subscribe to Agnes Winqvist

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×