Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

TRENDIGA PARTYLOOKS


- I samarbete med Oriflame Beauty Store - 


Festsäsongen är här!


1. SKIMRANDE GLITTERLÄPPAR 

Glittrande läppar har blivit en allt större makeuptrend och nu är det verkligen helt rätt säsongen att bära den! Denna slående look började dyka upp på modevisningar för ett år sedan och vi ser fler och fler kändisar och Instagram-stjärnor med Skimrande läppar. Skapa din egen trendiga look med The One Express Sparkle Lip Glaze.
2. METALLISKA ÖGON 

Den metalliska trenden är tillbaka - från Mjukt Skimrande skuggor till iögonfallande looks med mycket glitter! Men en dramatisk makeup med starka metalliska färger är inte för alla, vilket är anledningen till att vi älskar de krämiga ögonskuggskritorna från The ONE Express. Allt du behöver göra är att lägga lite färg på dina ögonlock, så är du redo för kvällen. Den mjukt skimrande glansen är en snygg partylook som håller hela natten lång!

3. GLITTRANDE NAGLAR

Glöm inte att fixa en festliga manikyr! Utsmyckningar och skimrande glitter ger dina naglar textur och får dem att glänsa, vilket kan lyfta en hel look. Vi är för närvarande extra förälskade i konfettiliknande glitter ovanpå en beige, rosa eller brun bas. En annan festfavorit är den omvända franska manikyren eller "glitter tips". Så snyggt!
4.REGNBÅGSÖGON 

Är glitter och metallisk makeup inte din grej? Då kanske färg är rätt look. Och om det någonsin varit dags att experimentera med olika nyanser på din ögonmakeup så är det nu! Varför inte uttrycka dig själv och sticka ut på festen genom att skapa en färgstark regnbågs-stil på dina ögonlock? Vi älskar ögonskuggpaletterna från The ONE Express. Det stora utbudet av olika färgerna låter dig blanda och matcha helt efter din smak!

(text & bilder källa: Oriflame)
This post first appeared on Agnes Winqvist, please read the originial post: here

Share the post

TRENDIGA PARTYLOOKS

×

Subscribe to Agnes Winqvist

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×