Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Better than Chocolate - Vem använder syndiga leksaker?

- Sponsrat inlägg -

Det är många i Sverige som använder sexleksaker men inte så många som vågar prata öppet om det. Varför? Vaaa?

Det finns stora fördomar om vilka som använder "dom där syndiga leksaker". Jag hörde en gång två tjejer (ungefär i min ålder) som pratade om att det är bara nymfomaner och sextokiga singlar som använder "du vet vad". Vaaaa? Yhh.... så fel!!! 

Sexleksaker är ju ett komplement till vårt övriga sexliv. Själva poängen med sexleksaker är att göra oss fulla av njutning och kåthet helt enkelt! Av de svenskar som äger och använder en sexleksak säger  94% (!) att sexleksaker ger dem ökat välbefinnande. Kan ni komma på någon annan produkt där användarna är så nöjda med resultatet? Så varför vågar man inte prata om det? 

Som alla vet (eller nästan alla) så tjejer behöver mycket längre förspel än killar så ett bra tips är då att killen använder en leksak (ex. vibrator) på Sin Tjej. Tjejen får ännu mer lust och killen får det ökad njutning av att se sin tjej njuta av hans behandling. Detta brukar ge ett mycket bättre sexliv för båda!!!

Det som jag absolut rekommenderar för "nybörjare" och även för de mer erfarna är Better Than Chocolate. Den är liten, vacker och sexig. Ni hittar den HÄR hos Pleasuredome. De har ett brett utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel  (även sexiga underkläder) som kan uppgradera sexliv. Våga prova "dom där syndiga leksaker" - det ger så mycket mer än bara sex! Jag lovar!!!

Pssst... Du får 10% rabatt hos Pleasuredome.se på alla Nomi Tangs produkter.  Ange rabattkod: NomTang-001-Aff i kassan.

Kram❤

                          I SAMARBETE MED PLEASUREDOME.SE             
This post first appeared on Agnes Winqvist, please read the originial post: here

Share the post

Better than Chocolate - Vem använder syndiga leksaker?

×

Subscribe to Agnes Winqvist

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×