Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Stiže ljeto, što obući?

Kao što svi znamo, Prije Nekoliko dana stiglo nam je ljeto stoga sam blog odlučila otvoriti temom 'Što obući ovo ljeto?'. Sunce grije sa svih strana, a iz kuće ne smijemo proviriti u nekoj robi koja je u modi bila prije nekoliko godina, a više nikako nije. Pomogla bih tinejdžericama, a i ostalim djevojkama da osvježe svoj modni look i u njega unesu dašak ljetnog ozračja soo let's staartt. ;D

  • počela bih s preslatkim kratkim hlačama koje su mi tako cool i mislim da bi ih svaka djevojka trebala imati u ormaru, a izgledaju nešto poput ovih:
  • osobito slatke i neodoljive su suknjice kojih danas ima raznih veličina i boja:
  • osim toga, tu su i majice kojima nitko ne može odoliti, a ima ih u svakoj trgovini i butiku...to su majice slične topovima, mogu biti neonskih boja, crne, bijele, a i one s cool natpisima su isto odlične i slatke: 
  • a osim takvih, pošto je sada u modi čipka, slatke su mi i čipkaste majice koje možete obući preko topova:
  • ovo ljeto ne može proći da ne probamo koju haljinicu, a ima ih preslatkih baš kao ove:
  • naravno, ne smijemo zaboraviti neke cool cipelice, sandale ili čak starke ili vansice (osobito s cvjetnim uzorkom) koje se od ovih triju obuća, po mom mišljenju slažu uz svaku kombinaciju, pa čak i uz haljinu:
  • a tu je i torbica...ima ih stvarno svakakvih boja i oblika, i koju ćete izabrati ovisi o modnoj kombinaciji koju imate, čak ako ne želite ili ako vam se neda, ne morate ni nositi torbicu jer sam outfit i nakit dopunjava i torbicu...meni su osobno sve lijepe, ali evo nekih: 
  • a nikamo ne idemo i bez naših najdražih sunčanih naočala...koje god izaberete nećete pogriješiti, ali meni osobno su najdraže one s nekim uzorcima ili detaljima:
  • za kraj, tu je i nakit...koji god odaberete nećete pogriješiti, ali meni je najprimamljiviji zlatni nakit koji naravno može biti i bižuterija:
Osim ovih kombinacija, postoje i mnoge druge i Ako Vam se nešto sviđa, Nemojte Ustrajati već kupite to i s ponosom nosite, važno je samo da se vi u tome dobro i ugodno osjećate. I Osim toga, nemojte ustrajati ako ste malčice predebeli ili premršavi, budite zadovoljni samim sobom i ne zamarajte se time što će ljudi reći. To je vaše tijelo i vaša stvar, a ljudi, oni će ionako pričati. ;)

Stigli smo i do kraja mog prvog tj. drugog bloga i nadam se da vam se svidio. Sljedeći put će biti još zanimljivija tema, ali vam zasad neću otkriti. Pratite me i vidimo se u sljedećem blogu.

Voli vas vaša GlamGirl. 


This post first appeared on GlamRenTeen -, please read the originial post: here

Share the post

Stiže ljeto, što obući?

×

Subscribe to Glamrenteen -

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×