Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum sa alegeti firma de curatenie potrivita

Un mediu de Lucru potrivit desfasurarii activitatii inseamna un spatiu bine amenajat, confortabil, primitor dar in primul rand sanatos. Sanatatea angajatului inseamna sanatate pe toate planurile: psihic, fizic, intelectual, emotional, profesional si mintal. Grija fata de calitatea vietii angajatilor dumneavoastra ii va ajuta pe ei să fie productivi, va arata respectul dumneavoastra ca angajator fata de angajati si va va aduce rezultate concrete in fiecare zi.

Putine firme din Romania isi permit sa infiinteze, ca in Occident, comisii de identificare a elementelor ce pot dauna sanatatii si securitatii personalului dar majoritatea intreprinderilor care detin un spatiu de lucru dedicat isi permit sa asigure un prim aspect esential pentru un mediu de lucru sanatos: curatenia biroului.

Pentru ca aceasta nevoie exista, sunt si multi furnizori de Servicii de Curatenie si din acest punct de vedere alegerea unui prestator poate parea un exercitiu complicat. Daca stiti ce va doriti si cunoasteti datele relevante ale cladirii in care va desfasurati activitatea, procesul de contractare a unei firme specializata in curatenie devine foarte simplu.

Va recomandam sa incepeti prin a analiza oferta si a va opri asupra firmelor de profil din imediata apropiere. Triati apoi in functie de gama de servicii oferite si alegeti exact ceea ce considerati ca vi s-ar potrivi.

Aveti in considerare insa urmatoarele aspecte:

1. Notorietate sau referinte - nu ar fi prudent sa invitati in interiorul companiei dumneavoastra o echipa de curatenie care nu s-a dovedit serioasa cu alte ocazii. Cereti-le detalii despre proiecte asemanatoare cu cel pe care il propuneti. Astfel va asigurati si ca sunt deschisi si buni comunicatori.

2. Flexibilitate - o firma de servicii de curatenie care se respecta si isi respecta clientii trebuie sa se arate dispusa sa isi adapteze oferta in functie de nevoile dumneavoastra. Daca nu au deja pachete de servicii, cereti-le sa faca unul avantajos pentru dumneavoastra.

3. Servicii - stabiliti inca de la inceput detaliile legate de serviciile contractate: numar de angajati permanenti sau sezonieri, rezultatele asteptate, timpul de lucru sau regularitatea vizitelor la sediul firmei dumneavostra. De asemenea, aflati care este politica de management a resursei umane, cat si daca angajatii lor au calificările necesare sau daca au semnat un contract de confidentialitate.

4. Protectia mediului - O alta etapa importanta din cadrul negocierilor cu firma de curatenie este calitatea produselor de curatenie utilizate. Este necesar ca produsele sa fie eficiente, sa curete, sa dezinfecte spatiul de lucru dar sa nu fie nocive sau toxice nici pentru oameni dar nici pentru mediul inconjurator.

5. Garantii - Este important ca firma pe care o alegeti sa aiba toate autorizatiile necesare, sa fie recunoscuta si inregistrata pentru servicii de curatenie de calitate. De asemenea, trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru angajatii sai si eventualele accidente produse in timpul programului.

In cazul in care acesti pasi vi se par complicat de urmat sau negocierea cu firma de curatenie este anevoioasa, cereti recomandari altor companii care au apelat la servicii de curatenie la birou, cititi forumurile si review-urile disponibile pe site-ul prestatorilor sau apelati direct la echipa de specialisti.

Noi va garantam respectarea tuturor criteriilor de mai sus!This post first appeared on Servicii De Curatenie, please read the originial post: here

Share the post

Cum sa alegeti firma de curatenie potrivita

×

Subscribe to Servicii De Curatenie

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×