Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Curatenia dupa constructor, o munca prea dificila pentru tine.

Curatenia Dupa Constructor iti ia timp si efectiv te epuizeaza, chiar daca iti chemi ajutoare de nadejde – prieteni, rude sau vecini. Praful fin ramas pe gresie si faianta, resturile imprastiatate peste tot, geamurile stropite, tocurile murdare de vopsea, toate acestea sunt mari consumatoare de timp si energie, iar rezultatele curateniei obisnuite nu sunt intotdeauna satisfacatoare. De aceea, mult mai indicat ar fi sa apelezi la o firma de curatenie. 

Firmele care pot asigura Curatenia Dupa constructor vin cu propriile echipamente profesioniste, iar echipa de specialisti este pregatita sa infrunte pana si cele mai dificile murdarii.

Evident, pentru serviciile unei firme de curatenie care sa se ocupe de casa, biroul, apartamentul sau restaurantul tau trebuie sa scoti niste bani din buzunar, insa cand vei vedea cat de repede ai scapat de mizerie, fara sa depui niciun efort fizic, iti vei da seama ca merita sa faci aceasta investitie.

Ce prespune curatenia dupa constructor:

In mod normal, echipele de zugravi, mesteri si constructori nu sunt obligate sa lase luna in urma lor. Isi fac treaba si pleaca, lasand in spatiul amenajat obiecte murdare si mult praf. Imediat dupa ce se incheie treaba lor, incepe treaba firmei de curatenie. 

Fiecare astfel de firma isi stabileste singura serviciile in ceea ce priveste curatenia dupa constructor, de aceea este recomandat sa te interesezi din timp ce prespune munca lor.  

Dar, in general, curatenia dupa constructor inseamna:

- aspirarea pardoselilor si peretilor

- curatarea gresiei si faiantei de chit sau vopsea

- spalarea  si dezinfectarea bucatariei si grupurilor sanitare

- spalarea geamurilor (uneori cu alpinisti utilitari) si a oglinzilor

- curatarea petelor de vopsea, var sau ciment de pe tocurile usilor si ferestrelor, de pe feronerie, tevi si calorifere

- curatareaintrerupatoarelor, a prizelor si a corpurilor de iluminat

- spalarea si lustruirea pardoselilor

- scoaterea petelor persistente ramase in urma renovarii/constructiei

- evacuarea molozului si a resturilor materiale pana la ghena de gunoi

Altfel spus, curatenia dupa constructor inseamna mai putin stres si mai mult timp liber pentru tine. Predarea locuintei, a biroului sau a halelor industriale se face in stare impecabila, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca vii din urma sa cureti ceea ce nu a fost curatat.

Preturile pentru servicii de curatenie dupa constructor variaza de la o firma de curatenie la alta, insa, in cele mai multe cazuri, sunt cuprinse intre 6 si 9 lei pe mp. Astfel, pentru o curatenie dupa constructor intr-un apartament de 3 camere, platesti aproximativ 500 de lei, in timp ce pentru o casa ori vila platesti in jur de 1350 de lei. 

Cel mai indicat ar fi sa analizezi ofertele firmelor, atat pentru a vedea ce servicii iti pun la dispozitie, cat si pentru a stabili tariful lucrarii. De asemenea, nu ar strica sa te interesezi din timp de serviciile unei firme de curatenie, pentru a face o programare prealabila. Astfel, te asiguri ca spatiul va fi curatat imediat dupa ce constructorul isi incheie activitatea, iar tu il vei putea folosi cat mai repede.This post first appeared on Servicii De Curatenie, please read the originial post: here

Share the post

Curatenia dupa constructor, o munca prea dificila pentru tine.

×

Subscribe to Servicii De Curatenie

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×