Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Noii clienti de genti online

Introducere pentru gentiIn acest mic articol o sa dezbat foarte pe scurt cum este profilul de clienti pentru produse de tipul genti de ocazie online intr-o epoca a tehnologiei si a vitezei.

Tehnologia si viteza cu care interactionam, calatorim si facem cumparaturi pe internet a crescut foarte mult, iar afacerile care nu se adapteaza noii cereri cu siguranta o sa dispara in timp.

Cum sunt noii clienti de genti online


Noii clienti sau clientii web 2.0 de genti nu mai buzna in magazine sa verifice daca gasesc geanta la un pret mai accesibil ci isi instaleaza pe telefon si in browsere aplicatii care ii notifica automat cand produsul pe care ii intereseaza este la un pret mai scazut.

Noii clienti doresc consultanta de specialitate mai ales pentru produsele care au legatura cu imaginea lor cum ar fi pantofii, gentile, rochiile, ochelarii de soare si alte accesorii, produsele cosmetice si de machiaj.

Noii clienti doresc livrare rapida oriunde, sa-si verifice in timp real unde le este comanda, sa poata sa faca fast forward catre alta adresa in caz ca pleaca in vacanta, sa beneficieze de garantie si de returnare extinsa.

Noii clienti doresc sa ajunga foarte rapid la poseta pe care o doresc, sa ajunga la geanta mult visata printr-o filtrarea foarte usoara de pret, stil, culoare, material, dimensiune sau tip de geanta (de umar, postas sau de mana).

Noii clienti doresc sa poata accesa site-urile de genti si posete online foarte rapid de pe orice dispozitiv fie ca vorbim de calculator, laptop, tableta, televizor inteligent sau smartphone.

Noii clienti nu mai platesc cu bani cash ci folosesc mijloace de plata moderne si flexibile cum ar fi carduri de debit, cardurile de credit cu rate fixe, carduri de cumparaturi care le aduc bani inapoi in cont, aplicatii contactless pentru telefoane si ceasuri inteligente.

Noii clienti sunt mult mai greu de multumit dar Chicbags.ro magazinul online de genti pentru femei a reusit sa faca acest lucru.

This post first appeared on Artificii Pentru Nunta, please read the originial post: here

Share the post

Noii clienti de genti online

×

Subscribe to Artificii Pentru Nunta

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×