Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Inchirierea unei masini pe termen lung

In general, inchirierea pe Termen Lung va pune la dispozitie bunul, echipamentele si accesoriile cu scopul de a le utilza dupa bunul plac. Ea nu rsspunde unei nevoi patrimoniale ci unei nevoi de exploatare sau folosire.

parc auto

Avantajele si dezavantajele inchirerii unei masini

In cazul inchirierii unui autovehicul la alegere pe Termen lung, la concesionarul ales de dumneavoastra si pentru o perioada de timp stabilita de dumneavostra, insotita de serviciile suplimentare specifice destinatiei masii (uz personal sau profesional), 
firma de inchiriere va raspunde simplu si complet la nevoia dumneavoastra de deplasare. Cu alte cuvinte, este vorba de o gestiune lipsita de griji a unui bun. La sfarsitul perioadei convenite contractual, in cazul in care nu se doreste prelungirea duratei de inchirere, autovehicul se intoarce la firma de inchiriere. Exista posibilitatea sa faceti o oferta de cumparare a autovehicului inchiriat sau sa va alegeti un alt model pentru o alta perioada de timp, lipsita de grijile zilnice ale posesorilor de drept ai unei masini.

Concret, care sunt avantajele unui astfel de serviciu de inchirere pe termen lung?

Nu blocati sume de bani, nu va imprumutati – dupa ce semnati actele si fixati perioada de inchiriere a autovehiculului, puteti pleca acasa cu masina. Pretul de inchiere variaza in functie de model si kilometrajul estimat dar va fi intotdeaua un pret adapat bugetului dumneavoastra lunar. Nu va trebui sa faceti economii pentru ca aveti un mijloc de transport modern, rapid, personal. In plus, beneficiati de deductibilitate fiscala integrala.

Stiti inca de la inceput cat va va costa lunar intretinerea si folosirea masinii– adica chiria si costurile de alimentare. Sunteti scutit de asigurari, taxe, impozite si costuri cu reviziile sau incidente neprevazute.

Beneficiati de consiliere de specialitate astfel incat sa inchiriati exact autovehiculul si dotarile de care aveti nevoie pentru drumurile zilnice.

Gratie normelor in vigoare si profesionismului firmei de la inchiriat benefiati de cele mai noi echipamente de securitate, de asigurari, tractare gratuita si asistenta pentru intretinere.

In cazul in care inchiriati o masina pe termen lung pe persoana juridica, sunteti scutit de costurile ascunse cu administrarea parcului auto.

Nu va asumati niciun fel de risc in caz de defectiune mecanica sau pierderi banesti atunci cand doriti sa schimbati masina si pentru aceasta, ar fi necesar sa vindeti autovehiculul pe care il conduceti.

contract inchiriere

Contract de inchiriere masini

Contractul este unul clasic, simplu, usor de adaptat si modificat pe parcursul perioadei de inchiriere in functie de nevoile dumneavoastra.

Nu este nevoie de garant si nu implica costuri ascunse, suplimentare, la sfarsitul perioadei de inchiriere pe termen lung. Desigur, situatia se schimba in cazul in care restituiti mașina in conditii improprii sau kilometrajul este cu mult mai mare fata de numarul de kilometri estimat in  contractul de inchiriere.

Am colaborat in trecut si nu am avut nici o problema cu cei de la Karmax. 

Care ar fi dezavantajele unui serviciu de inchiriere auto pe termen lung?

Desi veti putea observa cat costa intretinerea lunara a unei masini nu veti fi nicioadata proprietarul autovehiculului inchiriat. Sigur ca acest aspect nu este o problema in sine pentru ca, prin contract ati ales sa raspundeti unei nevoi specifice cu un serviciu compatibil, de calitate. Dar, psihicul dumneavoastră va va aminti mereu ca nu posedati acest bun. Si daca acest gand nu va da pace si sunteti multumit de vehicul, puteti face oricand o propunere de cumparare, cu asumarea unor responsabilitati suplimentare.

Exista posibilitatea unor taxe suplimentare la finalul perioadei de inchirere daca nu restituiti autovehiclul in stare de functionare.

Chiar daca contractul de inchiriere este unul standard si flexibil, locatorul va plati un procent semnificativ din valoarea chiriei ramase de achitat pana la sfarsitul perioadei contractuale in cazul in care va dori incetarea contractului inainte de termenul stabilit.
This post first appeared on Ce Mai Zici? | Orice Iti Trece Prin Minte Sau Iti, please read the originial post: here

Share the post

Inchirierea unei masini pe termen lung

×

Subscribe to Ce Mai Zici? | Orice Iti Trece Prin Minte Sau Iti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×