Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Un mod eficient de a curata mocheta

Pentru ca se spune ca persoanele Cele Mai intelepte invata din greselile celor din jur, o sa relatez o intamplare pe care cu siguranta putem sa o incadram in categoria greselilor si in care eu sunt personajul principal, cu precizarea ca sunt convinsa ca o sa reprezinte un sfat bun pentru multi dintre voi.

Era miercuri dupa amiaza, eram obosita dupa o zi plina la serviciu. Imi suna telefonul, raspund si primesc o veste care desi la inceput ma bucura, dupa imi confera o stare de panica. Niste buni si vechi prieteni de departe isi anunta venirea in oras. Pentru ca nu i-am vazut demult, vestea m-a bucurat, insa, cand am privit in jurul meu, mi-am dat seama ca locuinta mea nu reprezenta nici pe departe un loc potrivit pentru ai gazdui. 
Era plina de praf iar Mochetele  pareau vechi si erau murdare.

Astfel am hotarat, sa-mi iau o zi libera de la serviciu si sa ma ocup serios de problema curateniei casei mele. A doua zi, inca de dimineata, am Fost si mi-am achizitionat cele mai scumpe produse de curatare mochete. M-am echipat corespunzator si am inceput cu mult spor si chef de treaba, misiunea “spalarea mochetelor”.

Din pacate insa, rezultatul a fost unul dezastrous. Pe langa faptul ca m-am ales cu o febra muscular extraordinara, Mochetele Mele au fost compromise. Din cauza ca nu avem experienta in domeniul curatarii mochetelor si datorita faptului ca nu am ales cu prea multa inspiratie produsele de curatat, mochetele mele s-au ales cu multe pete si cu un miros foarte puternic de detergent.

ingrijire mocheta
Curatarea mochetei
Pentru ca economiile erau pe sfarsite, pentru ca mai era decat o zi pana la venirea prietenilor mei, mi-am amintit de o oferta a unei firme de Curatat Mochete, careia nu prea ii dadusem pana acum importanta. Astfel, considerand asta ultima mea sansa, am apelat numarul companiei. Sun la sediul firmei, spre surprinderea mea mi se raspunde rapid si mi se spune ca cineva va veni un personal si va curata mochetele in cel mai scurt timp.

Ei bine, asa si a fost. Mochetele au fost curatate in cateva ore, da data aceasta cu produsele potrivite, care au scos cu succes petele si mirosul accentuat de detergent. Totul parea un vis frumos, mochetele erau curate, miroseau a prospetime, erau moi si foarte placute la atingere. Culorile erau mai vii ca niciodata. 

Mochetele mele pareau acum scoase din cutie. Daca vreodata aveti nevoie de curatarea mochetei puteti gasi datele firmei aici.

Cand prietenii mei au venit, au fost impresionati de modul in care arata locuinta mea si de curatenia mochetelor. Mica mea aventura a ramas secreta insa nu pot sa nu laud eficacitatea celor de la firma de curatare mochete care au salvat situatia foarte rapid. Unde mai pui si faptul ca preturile au fost avantajoase.

De acum, inaintea sarbatorilor, atunci cand se anunta musafiri sau cand doresc sa-mi reimprospatez locuinta apelez cu incredere la firmele de curatat mochete si ma bucur de cele mai de calitate servicii in domeniu.This post first appeared on Capitala Romaniei, Bucuresti, please read the originial post: here

Share the post

Un mod eficient de a curata mocheta

×

Subscribe to Capitala Romaniei, Bucuresti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×