Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Alege puterea!

   
    Da, e adevarat ca unui sofer incepator nu ii este recomandata o viteza cu motor mare. Si pe buna dreptate, deoarece masinile puternice necesita experienta. Insa multa lume tinde sa mearga pe aceasta idee intreaga viata, ramanand la masini slabe, undeva la 100 de CP. Stim de asemenea ca pretul carburantului e din ce in ce mai scump, impozitele dau batai de cap, insa e bine de stiut ca exista numeroase avantaje in Achizitionarea Unei Masini puternice. Inainte de toate, trebuie mentionat ca fiecare segment auto are propriile avantaje si dezavantaje, insa e alegerea fiecaruia pe care alege sa le puna in evidenta. 
http://www.rokarent.ro/
 
Mai jos, va vom prezenta cateva avantaje ale masinilor de mare putere.


ACCELERAREA, PLECARE DE PE LOC
   NU! Accelerarea nu este utila doar pentru "liniute" sau curse ilegale, asa cum gandesc multe persoane. Accelerarea este extrem de utila atunci cand soferul are de traversat drumuri agolmerate, in care isi permite sa faca doar depasiri scurte. E nevoie ca Masina sa aiba o plecare de pe loc cat mai buna, altfel apare riscul accidentelor.

FRANELE
    La polul opus acceleratiei, se afla frana. Ei bine, trebuie sa stiti faptul ca o masina de o putere mai mare, are franele de o dimensiune mult mai mare. Franarea este mult mai sigura, mai atenuata, mai performanta, la un BMW, decat la un Duster. Exista enorm de multe pericole pe strazile din Romania si nu numai, asadar ce te faci la 120, cand iti sare ceva in fata? Daca franele nu se infig cum trebuie in asfalt? Pentru astfel de situatii neplacute avem nevoie de frane performante.


CONDITIILE METEOROLOGICE
   Da, iarna este un adevarat chin pentru majoritatea soferilor. Orice conducator auto cu putina experienta a intampinat cateva situatii dificile, de polei ori derapaje, care i-au facut viata un chin. Ei bine, in asemenea situatii, in special iarna, un autoturism de minim 200 de cp se poate redresa mult mai repede, iar situatia poate ajunge oricand sub control.

SUNETUL MOTORULUI
   Da, multi soferi adora acest sunet, adora sa isi auda autoturismul cum "toarce". Ei bine, chiar daca sunetul motorului nu este principalul considerent in achizitionarea Unei Masini, suieratul turbinei la o masina cu turbo te va face totusi sa te simti un sofer adevarat. Poate nici nu vei mai baga de seama muzica :)

O MASINA DOTATA
   Fara doar si poate, o masina cu motor mare vine la pachet cu dotari importante. Orice producator auto care se respecta, va dota mereu o masina puternica, dupa bunul plac al soferilor.

IMAGINEA PROPRIE
    Da, unele persoane isi aleg masina doar pentru a-si intretine imaginea in societate. Chiar daca acest lucru nu trebuie sa va influenteze in mare masura, imaginea soferului va fi intotdeauna una placuta, la volanul unei masini de mare putere. Nu in ultimul rand, putem aminti si placerea de a conduce. In momentul in care apasam pedala de acceleratie (ATENTIE!! CU RESPONSABILITATE!!) a unei masini de 200 de cp, ne putem simti cu adevarat soferi.

   Trebuie mentionat faptul ca argumentele de mai sus sunt doar informative, iar alegerile pe care un om le face in viata, sunt pur subiective. Fiecare isi alege ce masina doreste sa conduca, asadar fiti prudenti si drumuri usoare!


This post first appeared on Capitala Romaniei, Bucuresti, please read the originial post: here

Share the post

Alege puterea!

×

Subscribe to Capitala Romaniei, Bucuresti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×