Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Câștigă bani promovând QuickMobile prin Profitshare

Ați auzit noua veste? Magazinul online de telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi, QuickMobile s-a alăturat lumii Profitshare. Acesta este cunoscut în întreaga țară pentru calitatea serviciilor și a produselor oferite și pentru seriozitatea de care personalul dă dovadă în rezolvarea problemelor întâmpinate. Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Aveți posibilitatea, prin intermediul marketingului afiliat, să obțineți bani lucrând în mediul online, fără prea mult efort.  


Toate ca toate, însă sunt sigură că nu toți știți ce înseamnă marketing afiliat. Acesta este o formă a marketingului, însă în mediul online, care se bazează pe modelele de plată pe performanță și cost pe acțiune. Mai pe scurt, te înscrii într-un program de afiliere, îți faci un site care să conțină produse din cadrul programului și începi promovarea lui. Cu cât mai multe produse vinzi, cu atât mai mulți bani vei avea.

Totuși, cum vin de fapt banii? Utilizatorul aterizează pe pagina ta de afiliere, dorește să facă comandă obiectul X, dă click și este redirecționat pe pagina advertiser-ului (în cazul de față, site-ul QuickMobile), iar dacă comanda este finalizată, tu primești un comision din valoarea comenzii, în funcție de categoria din care face parte produsl pe care utilizatorul l-a comandat. Nimic mai simplu, nu-i așa?

Acum că am reușit să aduc în atenția voastră o nouă modalitate de a face bani într-un mod relativ ușor, hai să vedem de ce merită să te alături Campaniei QuickMobile în Profitshare? În primul rând, pentru că este o companie serioasa. Puțini au fost cei care mi-au povestit că ar fi avut probleme cu ei. Iar în al doilea rând, deoarece QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux. 

Acestea fiind spuse, vă doresc spor la afiliere și la făcut bani! ^_^


This post first appeared on Deyush., please read the originial post: here

Share the post

Câștigă bani promovând QuickMobile prin Profitshare

×

Subscribe to Deyush.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×