Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Γιατί γίνεται ανάκληση εξόδων στρατευσίμων από το Σάββατο 27/2 σε μονάδες της Αττικής;

Και ξαφνικά σε μονάδες της Αττικής διατάχτηκε ανάκληση εξόδων όσων
φαντάρων δικαιούνταν για το Σαββατοκύριακο.
Οι μονάδες μπήκαν σε επιφυλακή, ενώ έντονη είναι η φημολογία που συνδέει το έκτακτο μέτρο με το προσφυγικό ζήτημα.Επειδή είναι έντονη η ανησυχία, καλάσαμε τις διοικήσεις των μονάδων και το ΓΕΣ να ενημερώσουν υπεύθυνα για το τι συμβαίνει.

Οι πηγές του ΓΕΣ επιχείρησαν να καθησυχάσουν ότι δεν συμβαίνει τίποτε…, έκαναν λόγο για προβλήματα στην επάνδρωση των μονάδων, δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες μετά από ασθένειες κλπ.κλπ. κλπ.

Φυσικά δεν έπεσε ξαφνικά επιδημία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τις καταγγελίες των φαντάρων επιβεβαίωσε ανάρτηση με τίτλο «Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις για το προσφυγικό – Ανακαλούνται οι άδειες των φαντάρων» του Newsit.gr. Οι στρατεύσιμοι κλήθηκαν να βρίσκονται στις μονάδες τους μέχρι στις 06:00 της Κυριακής και να είναι σε πλήρη ετοιμότητα ανεξάρτητα εάν ήταν αδειούχοι ή εξοδούχοι. Το κάλεσμα αυτό αφορούσε κυρίως τους φαντάρους της χώρας και κάποιους μόνιμους αξιωματικούς. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπροστά στην προσφυγική κρίση βρίσκονται σε συναγερμό, καθώς η κυβέρνηση βλέπει πως τελικά τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά και θα πρέπει άμεσα να κατασκευαστούν υποδομές για την υποδοχή και νέων προσφύγων».

Οι καταγγελίες που έχουμε ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι ότι το μέτρο δεν αφορά μόνο ή κυρίως τον Στρατό Ξηράς, αλλά και τα υπόλοιπα Όπλα!

Σε κάθε περίπτωση, ο πόλεμος κατά των μεταναστών οξύνεται, η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι όλο και μεγαλύτερη. Παράλληλα, ο Στρατός αποκτά ολοένα χαρακτηριστικά Κατασταλτικής Δύναμης και η ηγεσία του αποκτά τη δυνατότητα απευθείας αναθέσεων, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και ανατρέποντας όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις σχετικά με τους όρους προμηθειών.

Σε κάθε περίπτωση η στρατιωτικοποίηση της αντιμετώπισης του Προσφυγικού ζητήματος, όχι μόνο μετατρέπει ολόκληρη την Ελλάδα σε μια Μακρόνησο του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού με κυρίαρχη επιδίωξη την Σύλληψη-Καταγραφή-Διαλογή-Απέλαση προσφύγων και μεταναστών, με αντικατάσταση του όποιου Κράτους Πρόνοιας και ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών με το Κράτος Καταστολής-Πολέμου.

Αλλά, παράλληλα, η στρατιωτικοποίηση της κοινωνικής-πολιτικής ζωής συνοδοιπορεί με την βαθιά εργασιακή εκμετάλλευση, καταρχήν των ίδιων των φαντάρων, διατεταγμένων δούλων-πραιτοριανών και αναλώσιμων των πολεμικών-κατασταλτικών επιχειρήσεων του ελληνικού κράτους.

Και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε συνεργασία με την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και την Τουρκία του Ερντογάν βρίσκεται σε πόλεμο με τους μετανάστες.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ

Κανένας Φαντάρος στα HOT SPOT- Στρατόπεδα Συγκέντρωσης: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ-

ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Πηγή


This post first appeared on ZooMBloG, please read the originial post: here

Share the post

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Γιατί γίνεται ανάκληση εξόδων στρατευσίμων από το Σάββατο 27/2 σε μονάδες της Αττικής;

×

Subscribe to Zoomblog

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×