Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Regele Charles și Kate Middleton, mai apropiați ca niciodată în lupa cu cancerul. „Boala lor este o coincidență șocantă”

Tags:

În timp ce lumea continuă să fie șocată de diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton, lupta ei pentru sănătate a adus-o mai aproape ca niciodată de socrul ei, regele Charles.

Lupa cu cancerul le-a adâncit legătura

Atât monarhul, cât și prințesa de Wales sunt în prezent sub tratament pentru cancere nespecificate, despre care se spune că le-a adâncit și mai mult legătura. Vine după ce amândoi au fost tratați la Clinica din Londra în ianuarie, Charles pentru o prostată mărită și Kate pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată, scrie Bella.

Sursele publicației amintite dezvăluie că Regele și Prințesa își făceau confidențe în perioada în care se aflau la London Clinic, iar „Charles, îmbrăcat în halatul de spital, venea la patul nurorii sale, pentru a-i oferi sprijin și companie”.

„Când erau în spital amândoi se plimbau mult pe coridor pentru a petrece timp împreună. El a fost un sprijin pentru Kate și a încurajat-o în toată această perioadă”, a dezvăluit o sursă din interior.

„Bolile lor sunt o coincidență incredibilă și șocantă”

Comentatorul regal Jennie Bond a declarat pentru sursa citată: „Charles și Catherine s-au apropiat din ce în ce mai mult de-a lungul anilor. A avut multă admirație pentru ea, chiar înainte ca amândoi să se îmbolnăvească, dar necazul are întotdeauna efectul de a lega oamenii mult mai strâns. Bolile lor sunt o coincidență incredibilă și șocantă, așa că să se aibă unul pe celălalt drept umăr pe care să se sprijine trebuie să fie benefic pentru amândoi, în timp ce trec împreună prin această perioadă dificilă”.

Kate, Prințesa de Wales, a fost diagnosticată cu cancer și urmează un tratament de chimioterapie. Prințesa a spus, prin intermediul unui mesaj video, că: „Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie”.

„Acest lucru, desigur, a venit ca un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat de dragul tinerei noastre familii”, a declarat Prințesa de Wales.

Această veste vine după ce, timp de mai multe săptămâni, au existat speculații cu privire la starea de sănătate a viitoarei regine, în vârstă de 42 de ani.

The post Regele Charles și Kate Middleton, mai apropiați ca niciodată în lupa cu cancerul. „Boala lor este o coincidență șocantă” appeared on RMag.This post first appeared on Rmag, please read the originial post: here

Share the post

Regele Charles și Kate Middleton, mai apropiați ca niciodată în lupa cu cancerul. „Boala lor este o coincidență șocantă”

×