Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce a anunțat Palatul Buckingham cu privire la participarea Regelui Charles la slujba tradițională de Paște

Tags:

Palatul Buckingham a anunțat marți, 26 martie, într-un comunicat, că Regele Charles al III-lea va participa la slujba tradițională de Paște, la Windsor, chiar dacă urmează un tratament împotriva cancerului.

Regele Charles, prezent la slujba tradițională de Paște

Suveranul britanic se va deplasa dimineața la Capela „St. George” din Windsor, alături de regina Camilla și de alți membri ai familiei regale, informează Agerpres.

Kate Middleton și prințul William nu vor participa la slujba tradițională a familiei regale din duminica Paștelui, 31 martie, de la Capela „St. George”, în încercarea de a se retrage din lumina reflectoarelor alături de copiii lor.

La începutul lunii februarie, Palatul Buckingham a anunțat că regele are cancer, în timpul unei operații la prostată, și că a început un tratament. Regele Charles și-a anulat angajamentele publice oficiale, însă continuă să îndeplinească anumite funcții oficiale și participă la întâlniri în format restrâns.

Vineri, 22 martie, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie. Anunțul Prințesei de Wales a venit după ce, timp de mai multe săptămâni, au existat speculații cu privire la starea de sănătate a acesteia.

După ce Kate a anunțat că are cancer, Regele Charles a declarat că este „atât de mândru de Chaterine pentru curajul ei de a vorbit așa cum a făcut-o”, conform unui comunicat publicat de Palatul Buckingham. Acesta a rămas „în cel mai strâns contact cu iubita sa noră”, în ultimele săptămâni.

The post Ce a anunțat Palatul Buckingham cu privire la participarea Regelui Charles la slujba tradițională de Paște appeared on RMag.This post first appeared on Rmag, please read the originial post: here

Share the post

Ce a anunțat Palatul Buckingham cu privire la participarea Regelui Charles la slujba tradițională de Paște

×