Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Regele Charles este „frustrat” că recuperarea medicală durează prea mult: „Își presează mereu angajații”. Suveranul a fost diagnosticat cu cancer

Tags:

Regele Charles al III-lea este „frustrat” deoarece recuperarea sa medicală, după ce a fost diagnosticat cu cancer, durează mai mult decât și-ar dori, a dezvăluit duminică unul dintre nepoţii suveranului, Peter Phillips, informează Reuters, citată de Agerpres.

Acesta este primul membru al familiei regale care a oferit detalii despre modul în care se simte suveranul britanic.

Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai regretatei regine Elisabeta a II-a şi totodată fiul prinţesei Anne, a declarat într-un interviu pentru Sky News Australia că suveranul este frustrat deoarece recuperarea sa medicală durează mai mult timp decât şi-ar fi dorit.

Este frustrat pentru că nu poate continua să facă tot ceea ce şi-ar dori să poată să facă”, a spus el, adăugând că, deşi regele Charles al III-lea este pragmatic şi înţelege necesitatea unei perioade de recuperare, este totuşi nerăbdător să revină la o viaţă normală.

„Îşi presează mereu angajaţii şi pe toată lumea”

„Îşi presează mereu angajaţii şi pe toată lumea – medicii şi asistentele sale – pentru a putea spune: „de fapt, am voie să fac asta, pot să fac asta?'”, a dezvăluit Peter Phillips.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, speră să participe duminica viitoare la o slujbă restrânsă de Paşte şi la o reuniune de familie, deşi prezenţa sa nu va fi confirmată în avans.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a anunţat că prinţesa Kate şi soţul ei, prinţul moştenitor William, nu vor asista la slujba de Paşte.

Regele Charles al III-lea a suportat o intervenţie corectivă pentru o hipertrofie de prostată în luna ianuarie. Palatul Buckingham a dezvăluit apoi în februarie că suveranul va urma un tratament pentru o formă nespecificată de cancer, motiv pentru care a trebuit să îşi amâne îndatoririle regale publice.

Regina Camilla a declarat joia trecută că soţul ei, Charles, „se simte foarte bine”, în timp ce a salutat mulţimea de admiratori în timpul unei vizite întreprinse în Irlanda de Nord. 

  

  

The post Regele Charles este „frustrat” că recuperarea medicală durează prea mult: „Își presează mereu angajații”. Suveranul a fost diagnosticat cu cancer appeared on RMag.This post first appeared on Rmag, please read the originial post: here

Share the post

Regele Charles este „frustrat” că recuperarea medicală durează prea mult: „Își presează mereu angajații”. Suveranul a fost diagnosticat cu cancer

×