Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cremă de mâini cu glicerina de la Farmec-review.

După review-ul pentru şamponul uscat batiste vin în faţa voastră cu o impresie despre Crema de mâini cu glicerina de la Farmec, una potrivită cu iarna de afară.

Mie îmi e dragă tare iarnă, îi cânt, mă joc cu ea, o port în poze şi în suflet, îi scriu, o caut în amintiri, mă bucur de ea de fiecare dată când mă umple de zăpadă, îi molipsesc şi pe ceilalţi cu veselia mea, însă există o parte din mine care suferă cumplit iarnă, iar acestea sunt mâinile. Ele se frâng sub atingerea brutală a frigului, se zbârcesc, se rănesc, se ascund ori de câte ori ies pe afară. Le aud şoptindu-mi şi cerându-mi ajutor şi pentru ele am cumpărat Crema de mâini cu glicerina.

Cum am găsit această Cremă de mâini cu glicerina de la farmec?

Era la un preţ mic pe rafturile de la Kauffland şi mi-a sărit în ochi chiar în vreme ce mâinile mi se încălzeau în buzunar, cu gândul la suferinţă lor am şi înşfăcat-o cu amândouă. Eram convinsă că glicerina îmi va hidrata pielea şi-o va ajuta să devină catifelată din nou.

Nici nu am ajuns bine acasă că am şi dat s-o încerc. M-am spălat în prealabil şi mi-am uscat mâinile cu un prosop că după să o aplic pe pielea uscată. Rezultatul a fost dezamăgitor. Crema avea o acoperire medie şi un miros plăcut, discret de glicerina. De absorbit s-a absorbit bine, însă mi-a lăsat o senzaţie insuportabilă de mâini unsuroase. Să zicem că asta se întâmplă cu mai multe creme de mâini, am trecut peste, dar după câteva minute palmele îmi erau la fel de aspre la atingere, pe când ea zice că e pregătită să acţioneze în cazul pielii uscate şi a celei predispuse la crăpare, îmi pare rău să spun că nu e deloc aşa. Cremă de mâini cu glicerina de la Farmec promite şi catifelare iar catifelarea nu se simţea decât pe dosul palmelor, atât. Ce să mai zic de senzaţia de relaxare şi confort pe care ar fi trebuit să mi-o dea, căci lipsea cu desăvârşire.

Cremă de mâini cu glicerina de la Farmec
Nu mi-a plăcut deloc această micuţă Crema de mâini cu glicerina şi nu o voi mai cumpăra.

Câteva plusuri ale aceste Creme de mâini cu glicerina de la Farmec:

– Preţul rezonabil, după cum puteţi să vă convingeţi aici, am dat pe ea 10 lei.
– E spornica, nu e nevoie decât de o cantitate mică pentru o aplicare.
– Mirosul plăcut şi discret.

Minusuri:

  •  Senzaţia de mâini unsuroase şi filmul gras pe care îl lăsă.
  • Acoperire medie.
  • Catifelează în plus doar pielea netedă.
  • Acţionează cu greu asupra pielii uscate.
  • Nu reface aspectul mâinilor crăpate.
  • Nu hidratează suficient.
  • Nu oferă mâinilor confortul şi senzaţia de relaxare de care au nevoie.

Nu ştiu care va fi următoarea mea crema de mâini, voi ce îmi recomandaţi?

Cremă de mâini cu glicerina de la Farmec

Pozele imi apartin.

Articolul Cremă de mâini cu glicerina de la Farmec-review. apare prima dată în Roxana Trandafir.This post first appeared on Roxana Trandafir, please read the originial post: here

Share the post

Cremă de mâini cu glicerina de la Farmec-review.

×

Subscribe to Roxana Trandafir

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×