Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

BACK TO SCHOOL : Pripremite se za novu školsku godinu

U susret početku nove školske godine, Fashion Company je pripremio posebnu modnu poslasticu za sve školarce. U okviru akcije BACK TO SCHOOL, samo od 29. avgusta do 2. septembra imaćete priliku da upotpunite svoju odevnu kombinaciju za prve školske dane uz popust od 20% na označene artikle iz sezone jesen/zima 2018.

Levi’s,Calvin Klein Jeans, Fashion&Friends, Denimalb omogućavaju 20% popusta na patike i rančeve iz nove kolekcije, dok Camper, Bata, Steve Madden popust daju samo na patike. Holandski brend Scotch&Soda je obezbedio popust od 20% na farmerke i dukserice, dok britanski Superdry daje popust na farmerke i rančeve. Španski brend Mango obezbedio je 20% popusta na dečiji program. Očekujemo vas u našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Napravite idealnu modnu kombinaciju za prve školske dane.

The post BACK TO SCHOOL : Pripremite se za novu školsku godinu appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

BACK TO SCHOOL : Pripremite se za novu školsku godinu

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×