Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

EBL Finale, Kombank dvorana

Sports Balkan Liga dobija novog League of Legends šampiona! Crvena Zvezda Esports i ASUS ROG ELITE će se susresti 01. septembra u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani, bivšem Domu Sindikata.

Teatar će ugostiti skoro 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i dva mesta među najboljim evropskim timovima u evropskom kupu.

Meč koji će odlučiti balkanskog predstavnika u grupnoj fazi EU Mastersa će početi u 16:00h a posetiocima će biti otvoren ulaz od 14 časova, kada će moći da se druže sa najboljim igračima i omiljenim komentatorima.

Pored finala najveće LoL lige na Balkanu, na eventu ćete imati prilike da osvojite vrednu Cooler Master opremu, RP nagrade, kao i još mnogo drugih poklona.

Svi koji ne mogu da stignu i pristustvuju završnici Esports Balkan Lige će moći da isprate akciju uživo na Fortuna Esports YouTube kanalu: www.youtube.com/fortunaesports/

Karte možete da kupite u Kombank Dvorani, na prodajnim mestima Eventima i online putem Eventim portala, a uz svaku kupljeni ulaznicu dobijate kod za Pulsefire Twisted Fate heroja i skin.

💪 KUPI KARTE ZA EBL FINALE! 💪
🏟 1. Kombank dvorana ➡ https://bit.ly/2lWV8Ny
🌐2. Eventim ➡ https://bit.ly/2KFaMMf

The post EBL Finale, Kombank dvorana appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

EBL Finale, Kombank dvorana

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×