Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

O knjizi: ,,Pljačka veka” – Jonas Bonijer

Četiri muškarca i jedna žena spremni da rizikuju sve da bi se domogli bogatstva. Naizgled savršen plan. Helikopter sa milionima dolara i pitanja bez odgovora.

Roman je zasnovan na istinitom događaju. Policiji u Švedskoj je dojavljeno da će se 15.septembra obaviti pljačka veka, ali nije rečeno gde će se dogoditi. U istragu su uvedeni Karolina Turanova i Bergren. Skup pljačkaša je bio u kolibi penzionisanog direktora škole Jana. Ćerku žene koju je voleo, Lenu, prihvatio je kao svoju. Da je pljačka izvedena prvi je objvio, posle pojave policajaca, novinar početnik Svenson, 23.septembra rano ujutru.

To jutro je u sedištu policije bila i konferencija za štampu gde je priznato da je pljačka bila organizovana, dobro isplanirana i tehnički dobro opremljena. Okarakterisana je kao vanredna situacija. Gosti kod Jana su došli da bi se organizovali

  • Zoran Petrović je Srbin rođen u Švedskoj. Biznismen je i njegova ljubav je novac. Harizmatičan čovek kome ljudi veruju, a on prepoznaje svoje ortake. On je pronašao beli helihopter i vozača Džeka Klugra.
  • Nikolas je bio stručnjal za eksplozivne naprave
  • Sami je kao njegova braća bio sitniji zločinac, ali je želeo da se sve promeni u životu nakon pljačke zbog žene koju voli, Karin, sina Jona i bebe.
  • Mišel je sa porodicom pobegao iz Libana, gde je rođen, u Italiju pa u Švedsku. Upoznao je Aleksandru i zaljubio se. Ona je radila u firmi za bezbedan transport novca. Pljačkaši su ih opljačkali.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

O knjizi: ,,Pljačka veka” – Jonas Bonijer

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×