Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Svetska fudbalska zvezda podržala gradnju bolničkog krila za decu obolelu od raka u Nišu

Nakon podrške koju je akcija „Oglasi za život“  dobila od domaćih sportista i javnih ličnosti kao što su Nikola Kojo, Slavko Beleslin, Nele Karajlić, Nataša Miljković i mnogih drugih, podrška stiže ni manje ni više nego od svetske fudbalske zvezde, Džona Obi Mikela! Legendarni igrač  Čelsija i reprezentacije Nigerije poslao je dva dresa londonskog kluba u kojima je proveo više od 10 godina sa posvetom „Za decu Srbije“ i svojim potpisom.

Kada je čuo za veliki projekat gradnje hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu u kojoj će mališani koji boluju od raka dobiti najbolje moguće uslove za njihovo izlečenje, istog momenta se odazvao pozivu da se priključi akciji i tako pored dresova poslao i svoju podršku. Dres Obi Mikela možete kupiti u okviru akcije „Oglasi za život“ na posebnoj stranici Halo Oglasa po ceni od 150 evra i 200 evra

Podsetimo, na sajtu Hallo oglasa mnoge poznate ličnosti prodavaće nove stvari, kao i svoje uspomene, a sav novac prikupljen od prodaje namenjen je finišu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Pored poznatih ličnosti, svako može da se uključi u akciju i da na sajtu www.oglasizazivot.rs kupi neki od predmeta koji su oglašeni, kao i da proda neki dragi predmet koji više nije u upotrebi, tako što će označiti polje “Humanitarni oglas”, a on će biti istaknut i obeležen posebnom značkicom. Kupljeni artikl, pored nove upotrebne vrednosti koju dobija, postaje i način da se bude human, jer se novac od kupovine uplaćuje Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Jedinstvenu humanitarnu akciju “Oglasi za život” NURDOR, “Halo oglasi” i Exit fondacija pokrenuli su u cilju finalizacije kapitalnog projekta izgradenje hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Želja organizatora akcije je da korisnici Halo Oglasa ono šta im treba prvo potraže baš na ovim humanitarnim oglasima koje su postavili oni koji su odlučili da takođe budu humani i prihod od prodaje ustupe NURDOR-u.

Detaljnija uputstva za učešće u humanitarnoj akciji možete pronaći na www.oglasizazivot.rs .This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Svetska fudbalska zvezda podržala gradnju bolničkog krila za decu obolelu od raka u Nišu

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×