Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vidimo se na Spark.me konferenciji? Budva, 2017

 2017.godina je moja godina. 

Ispraćala sam prethodnu godinu, koja nije bila nešto sjajna. Rekla bih, brdo lekcija za naučiti je bilo. Proći one najteže, životne ispite. Trebalo je to podneti i doći dovde. Sam put je bio prilično težak, trebalo je prihvatiti puno toga, a pre svega, da sam na pravom bez obzira na okolnosti; da sam spremna da rizikujem mnogo toga, pa po cenu ismevanja nekih. Prošla sam kroz situacije koje su me jačale i pokazale mi ko sam ustvari i koliko mogu podneti. Obećala sam sebi da neću odustati od sebe, svojih snova. Sve je baš onako kako treba da bude. Mene, ovakvu, prihvatili su oni kojima sam važna ja. Gurala sam samu sebe, prevazilazila prepreke, samo da dođem dovde. Nije ovo moj krajnji cilj, moja se priča ne završava odlaskom na konferenciju. Baš naprtov, tek počinje.

Do sada nisam posećivala ovakve skupove. Želela sam da sazrim, da moj blog doživi nešto što ću moći da prezentujem kao nešto na šta se ponosim. Kao moju najveću nagradu, sa svima vama skupa, koji me pratite od početka.

Mislim da je vreme da izađem iz ,,zone komfora” . Volela bih da posetim konferenciju jer sam željna novih znanja, Spremna Sam da učim od daleko uspešnijih ljudi, da upoznam nove ljude, ništa manje ambiciozne od mene. Da pokažamo zajedno da mi možemo sami da stvorimo posao, bez kog se u Srbiji kuka .

Dosta sam čitala u vezi sa konferencijom i oduševljena sam ko je sve posećuje. Imala bih neverovatnu tremu, ali jedno znam, spremna sam na taj korak. Spremna sam da sa osmehom i ponosom budem to što jesam. Nekima smešno, meni divno zvanje, bloger. Blog mi je doneo puno, puno toga divnog, promenio me je, postala sam zrela osoba, neko ko vapi za uspehom i zahvalan je na onome što ima trenutno. Mogu slobodno reći, neko ko čini čuda onim sredstvima koje trenutno poseduje.

Vreme je da se predstavim, vreme je da budem to što jesam, vreme je da se ne plašim inovacija i da odem korak napred. Možda baš ovaj korak promeni moj život, u potpunosti!

Hvala Vam svima! Nije da nisam očekivala da ćete da me pratite, pa svi to očekuju. Glupo bi bilo reći da se nisam nadala. Mi postojimo zbog Vas. Naši blogovi rastu zajedno sa brojkom, iako nisam ljubitelj matematike, brojke zavoleh. Bar kada je statistika u pitanju . Ne bih želela više da ne postoje Vaše reakcije. Ne bih uspela!

The post Vidimo se na Spark.me konferenciji? Budva, 2017 appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Vidimo se na Spark.me konferenciji? Budva, 2017

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×