Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Set neophodan svakoj devojci

Oduvek sam uživala gledajući ,,velike devojke” sa stilom. Ne kažem da je sve što Vam predstavljam od velike važnosti Kako bi bile elegantne i ostavile utisak, ali složićete se sa mnom da je lepo videti sređenu damu. Onu koja ume da uklopi naizgled nemoguće komade i da ih nosi kao da je odavno sve to modni trend. Ona je ta koja diktira modu.

Ukoliko ste često na putovanjima ili ste primorani da putujete do radnog mesta, ovaj set Vam može dobro doći. Set sadrži dve torbe različitih veličina, novčanik i ono malo čudo koje zaista ne znam kako se zove, za ključeve. Videćete već. Kada sam videla ovaj set, zamislila sam poslovnu ženu sa pregršt raznih ključeva i papirologijom . Verujte mi, pre nego što naručim nešto, ja proverim da li mogu sebe da zamislim u toj ulozi. Obzirom da sam ja oduvek natrpana svim i svačim, fax mi nije u mom gradu, da me vidite samo kako izgledam i koliko stvari nosim sa sobom, još malo pa će putna torba trebati.

Blago rečeno, oduševljena sam setom. Zlatne, ne tako napadne nijanse u sklopu sa belom bojom i izrezbarenim detaljima ostavlja baš utisak luksuza.

Ovako izgleda novčanik. Dopada mi se jer nije malen. Tačno znate koliko novca imate, nema potrebe da vadite iz istog sve, pa da brojite. To sam ja činila jer imam manji novčanik, gde je neophodno da savijem novac kako bih smestila. Sad ćete da mislite da sam puna para, ali nisam zaista .

Nije tako lošeg kvaliteta, mislim ne deluje mi ni tako kvalitetno, samo on. Ne znam, mislim da bi se meni brzo iscepao. Što se tiče ostalih stvarčica, ja sam prezadovoljna. Torbu uveliko vučem po autobusu, punim je knjigama i slično .

Ovo čudo za ključeve koje stvarno ne znam kako se zove, znači pomagajte .

Odlična je stvar ukoliko imate brzbroj ključeva. Poznato je da smo mi, žene, uvek u panici da li smo izgubile ključeve jer nam je torba prepuna svega. Nervni slom ubadam pred vratima kada god treba da nađem ključ, tako da je ovo sjajna stvar! Pogotovo za one koje imaju ključ i od auta, radnog mesta i svega i svačega.

Ovako izgleda veća i manja torba. U većoj staje svašta, videćete već. Kao što sam rekla, koristim je uveliko, dok je manja za neke šetnje odlična, eventualno odlazak na ispit ukoliko nosite samo index. Računam da ste spremile ispit, pa nije neophodno da vučete knjige .

Moja omiljena torba je ova najveća jer u nju stane sve što mi je neophodno kako bih bila organizovana van kuće.

Unutra staju manje sveske i sve moguće sitnice koje su potrebne nežnijem polu .

Ukoliko vam se dopada ovaj set, pogledajte i ostale boje–>Gamiss . Mislim da je cena zaista pristupačna svima, obzirom da dobijete čitav set .This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Set neophodan svakoj devojci

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×