Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Seksipil nije sinonim za oskudno odevanje

Spremate se za sastanak, birate garderobu shodno tome kakav utisak želite da ostavite na muškarca. Da li će vas muški pol shvatiti za ozbiljno ukoliko pokažete što više? Da li ste to vi zaista ili želite da se dopadnete? Pravi muškarac ,,pada” na gest, stav, ponašanje. Seksipil nikako nema veze sa garderobom.

Ubeđena sam da, devojka koja zrači, može da zavede muškarca u rolci. Sigurno je da će na taj način ostaviti bolji utisak. Ono si što stavljaš u prvi plan. Izlog govori o prodavnici, ti biraš šta izlažeš. Svaka od nas želi da izgleda izazovno, privlačno i sexy. Birajte za koga želite da budete takve. Neka se muškarac koji vidi i tu vašu stranu oseti posebnim.

Veš kao način da postignete ono što bi činile izazovnim haljinama sa dubokim dekolteom koje prate liniju tela.

Ukoliko nosite haljinice iznad kolena, izbegavajte dekolte, već birajte one bez leđa ili golih ramena. Trudite se da na sveden način istaknete svoju ženstvenost. Nikako nametljivo.

Čipkan veš i uopšte neki izazovniji se dopada većini muškaraca. Neka se oseti posebnim što baš on može da vidi i vaše drugo ja. Ne otkrivajte puno, ali ostavite utisak na sveden način, sa ukusom i određenom dozom.

Ukoliko volite da kupujete malo izazovniji veš i dopadaju vam se baš ovi modeli sa slike, evo gde ih možete kupiti:

Padded Lace Bra Top–>ovde 

Wire Free Racerback Lace Bra—>ovdeThis post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Seksipil nije sinonim za oskudno odevanje

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×