Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Factory Studio iz Loznice – Sa vama u posebnim trenucima

Fotografi: 

Damjan Đurđević

,,Fotografijom sam počeo da se bavim 2014. godine, kada sam kupio svoj prvi aparat. Kasnije sam shvatio da je fotografija upravo ono čime zelim da se bavim. Ljubav prema fotografiji rodila se posle prve slike koju sam uslikao aparatom. Tražio sam načine da počnem da učim, čuo sam mnoge glasine da je fotografija gora od droge, što je donekle i tačno. Stalna ulaganja u opremu su postala normalna stvar za mene.

Upoznavši Stefana, odlučili smo da krenemo u ozbiljnije vode i da napravimo naše prepoznatljivo ime Factory Studio. ” , otkriva nam Damjan. 

Stefan Iskić

Crkva Pokrova Presvete Bogorodice u Loznici


Crkva Pokrova Presvete Bogorodice u Loznici, prema postojećim zapisima, podignuta je 1873. godine na mestu starijeg zdanja, iz ustaničkih vremena, o kojem nisu sačuvani gotovo nikakvi relevantni podaci.

Pogled sa Šanca


Nakon oslobođenja Loznice od Turaka, u proeće 1807. godine, po naređenju Jakova Nenadovića, izgrađen je šanac nepravilnog četvrtastog oblika, dimenzija 120 sa 105 metara. Šanac je imao bunar, magacin za streljivo, spavaonicu, crkvu, spremište za hranu, tunel koji je vodio do reke, pet topovskih mesta okrenutih prema Drini i mogao je primiti do 2.000 vojnika.

Ostale fotografije su umetničke, ondnosno portretne fotografije.

Factory Studio nudi:

  • Fotografisanje i snimanje svih vaših proslava,
  • Modno fotografisanje,
  • Fotografisanje za reklame vaših proizvoda.

Kontakt telefon: 065/884-3286

fb stranica->klik

instagram: –>klik

Da vaši najvažniji trenuci ostanu zapamćeni, potrudiće se Stefan i Damjan.

The post Factory Studio iz Loznice – Sa vama u posebnim trenucima appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Factory Studio iz Loznice – Sa vama u posebnim trenucima

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×