Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tajne lepote širom sveta

Australija

Da li imate problem sa strijama? Žene u Australiji već godinama kriste ekstrakte hajdučke trave kao bi uklonile strije. Koren hajdučke trave u sebi sadrži supstance koje umirju kožu ali i imaju lekovito dejstvo kod starih rana na telu, pogotovo strija.

Brazil

Opšte je poznato da zob u sebi sadrži dosta vitamina i minerala koji su dobri za organizam. Ali iz Brazila nam stiže još jedan način kako da iskoristite zob. Brazilci koriste zob kako bi ublažili bol koji je nastao usled opekotina od sunca. Kada izgotite na suncu uradite sledeće – zob postavite odmah iznad slavine u vašoj kad i pričvrstite je gazom. Pustite da voda prolazi kroz gazu sve dok se kada ne napnu. Nakon toga Vam samo ostaje da legnete u kadu i uživate.

 

Kolumbija

U Kolumbiji avokado je veoma cenjeno voće u sferi lepote. Avokado, bananu i kašiku meda izgnječite dok ne dobijete lepu, gustu smesu. Dobijenu smesu nanesti na koren glavi i nežnim pokretima zahvatite celu kosu. Pusitte da odstoji 30 minuta a nakon toga sperite je pomoću šampona. Iznendićete se rezultatima.

 

Kostarika

Imate velike pore na licu koje želite da smanjite? Predstavljamo vam jedno kratkoročno rešenje koje dolazi iz srca Kostarike. Žene iz Kostarike kombinuju sok od pomorandže i vodu (50/50) kako bi ublažile vidljivost pora. Tufer umočite u dobijeni napitak i nanestite na lice. Nakon nekoliko minuta dobro sperite lice i pazite da prilikom nanošenja ne zakačite kosu. Još saveta za lepotu širom sveta u narednim tekstovima.

The post Tajne lepote širom sveta appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Tajne lepote širom sveta

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×