Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Izložba crteža i objekata iz ciklusa “DIE TRAUMDEUTUNG” akademske umetnice Stefanije Mihajlović

Naziv izložbe je ujedno i naziv Frojdove knjige ,,Tumačenje snova” , kojom je započeo razvoj psihoanalitičkog koncepta ličnosti. Crteži se bave istraživanjem i tumačenjem snova, ali i posledicama koje odsanjano ostavlja na našim licima. Crteži su crno-beli, kakvi su i naši snovi, često.

Nesvesno dobija novu formu, spakovanu u zatvorenu kutiju kako bi mu se dala dugovečnost, ali zatvorenu providnim staklom kako bi svako mogao da ga vidi i protumači.

Stefanija Mihajlović je rođena 1983. godine u Kragujevcu. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu 2011. godine, na odseku Zidno slikarstvo u klasi prof. Siniše Žikića. Do sada je realizovala osam samostalnih izložbi (Prodajna galerija Beograd, UK Parobrod Beograd, Umetnička galerija Stara Kapetanija Zemun, Likovni salon KC Novi Sad, SKC Kragujevac, Galerija Art 55 – Niš, Galerija kuće Vojinovića – Inđija, Galerija kluba Vidosav – Botunje) i učestvovala je na brojnim kolektivnim izložbama i istaknutim umetničkim projektima i kolonijama.  Član je ULUPUDS-a.

18.januar, 19h,  Kulturni Centar KruševacThis post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Izložba crteža i objekata iz ciklusa “DIE TRAUMDEUTUNG” akademske umetnice Stefanije Mihajlović

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×