Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Uriage- Za hidriranu kožu i tokom zime

Jasno je da zima i suva koža idu zajedno. Od velikog je značaja sam način tretiranja kože. Uriage kompanija se pobrinula za sve nas i obezbedila nas linijom proizvoda koja je namenjena u te svrhe, kako bi bile potpuno sigurne i zaštićene od štetnih uticaja po našu kožu.

Odabrala sam intenzivni hranljivi balzam čija je namena da hidrira, hrani i pročišćava.

H2O kompleks (Uriage Termalna voda i amino kiseline) – zaštita od spoljašnjih zagađujućih faktora, Shea butter, bela limnata. 

Koristim je pre spavanja, nakon očišćenog lica, kao i pre nanošenja pudera. Odlična je jer ne ostavlja masne tragove, te puder neće loše izgledati na licu, a osetićete mekoću pod prstima.

Moji obrazi su suvi tokom zime, pa sam se konsultovala sa stručnjacima iz ove kompanije koji su me uputili na koji način mogu da se rešim tog osećaja zatezanja. Zaista je preporučujem svim devojkama koje imaju pre svega suvu kožu, takođe sigurna sam da neće smetati ni onima koje imaju mešovit tip jer meni ne smeta.

Jako prijatnog mirisa, bez osećaja težine na licu i sloja (efekat maske) . Vrlo brzo koža upije proizvod i ostavlja za sobom mekan osećaj pod prstima. Sa uživanjem je koristim tokom zimskih dana. Moj problem je rešen zahvaljujući Uriage kompaniji. Pronašla sam rešenje upravo u ovoj liniji proizvoda. Pored ove linije, koja je namenjena za hidrataciju kože, dostupni su proizvodi namenjeni najmlađima, kao i onima koji zaista vode borbu sa ozbiljnim kožnim oboljenjima.

Da li ste koristile Uriage kompanije? Utisci?

Budite slobodne da pitate sve što vas zanima, evo stranice —>klik.

Za hidriranu kozu i tokom zime! Vise na–>lipsandheels.com ____ #uriage #hidratacija #wintercare #skincare #lipsandheels #magazine

A photo posted by Milica Milosevic (@mima_m90) on

The post Uriage- Za hidriranu kožu i tokom zime appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Uriage- Za hidriranu kožu i tokom zime

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×