Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kada je vreme da raskinete

Većina parova, obično Kada je reč o dugoj vezi, ne sme da pomisli šta bi bilo da više nisu skupa i vremenom se nekako navikavaju jedno na drugo smatrajući da je u tome poenta svake veze. Mnogi trpe svašta samo da ne bi bili sami, nekad nisu ni realni, nekad se boje osobe sa kojom su trenutno, šta će uraditi, nekad tu ima pretnji, svačega…Istina leži iza pitanja –>Da li ste stvarno srećni? Da li se osećate voljeno i poželjno kao prvog dana ili se vaša veza pretvorila u dugogodišnji, monotoni brak?

 • Nema više onih spontanih zagraljaja, poljubaca na blic i osmeha–  Nema više onih zagrljaja pred spavanje i pokrivanja, tih sitnih znakova pažnje koji ukazuju na to koliko ste važni jedno drugome.
 • Ukoliko niste jedno pored drugog nema poruka za laku noć, jer vi shvatate sve– Nema gore situacije od te kada jedna osoba smatra da je ova druga razumna, naviknuta na uslove pod kojim su skupa. Mi, devojke volimo te poruke i zaista nije sramota poslati ih i šalju ih oni kojima stvarno nedostajete u tim trenucima. U redu je da se dogodi, nemojte da dižete paniku odmah, ali svakako znači i dosta govori o vašem odnosu.
 • Ne možete reći da želite da promenite posao– Ukoliko ne shvata da vas taj posao ne čini srećnom već pomišlja koliko gubite novca, on ne misli dobro vama. Partner je osoba koja vas podržava, njemu je važan samo vaš osmeh.
 • Ne trpi vašu nervozu, ne ume sa njom– Osoba koja vas voli ne izaziva u vama mane. Nikako se ne možete naljutiti na osobu koju volite. Možete, ali ne dugo, jer će on umeti da ispravi stvar ubrzo. Onaj koji negira i iritira vas još više ili vam, još gore, govori da se izduvate i da dođete ili da se javite na telefon kada se ,,stabilizujete” , definitivno nije za vas.
 • Prevara- Ako vas je prevario jednom, opet će. Isto važi i za laž. I da ne uradi nikad više tako nešto, uvek ćete sumnjati u njega, tako da smatram da vam taj pakao ne treba jer je prenaporno pratiti svaki korak nečiji.
 • Posesivnost– Ovo je gore od ljubomore. Dovoljna je mala doza ljubomore, ali ona bolesna tipa javljanje non-stop jer ti neko ne veruje, da mora da čuje drugaricu tvoju drugaricu da bi znao da nisi u muškom društvu ili da ne smete uopšte da imate druga…to nikako. Poverenje na prvom mestu jer će tolika doza ljubomore dovesti do prezasićenja.
 • Kada nemate više zajedničke teme– Ukoliko ne primećujete da se interesuje za vaš posao, za vaša intersovanja, kada nemate o čemu da pričate, zanimaju vas različiti filmovi, muzika…nemate vaše trenutke gde možete zajedno da komentarišete scene ili da razmenjujete mišljenja o temi koja je aktuelna.
 • Kada mu je društvo važnije od vas– Ukoliko mora da pita drugove za večerašnje planove, pa tek onda vama saopšti. Znači, nije dogovoreno ni sa njima ni sa tobom. Stavlja društvo ispred tebe, a dugo ste zajedno i imate  planove za budućnost i recimo da ste u godinama kada je to sasvim izvodljivo. U redu je imati vremena za društvo i naravno da je važno, ali dođete u godine kada nije najvažnije, kada svako od vas treba da ima osobu pored sebe.
 • Kada ste dugo zajedno, a nikada niste pričali o braku– Ovo važi za veze koje su jako duge. Ne mora brak da se dogodi za godinu dana, sutra ili ne znam za koji kratak period, ali da se niste ni našalili, da izbegava tu temu i slično…nemojte da očekujete od takvog dečka ozbiljnost. Nemojte da očekujete da će ikad biti spreman na taj korak.
 • Onda kada mu postane svejedno da li se viđate večeras ili za deset dana– Ovo je definitivno odlika ,,ušuškanih” parova. Prosto ponestane ta želja da se viđate često, već na period kada niste zajedno gledate kao na olakšanje. Vreme za sebe i svoje prijatelje i samo što ne skočite do plafona od sreće kada vam javi da se ne viđate jer iskreno, ni vama se nije viđalo, želele ste veče sa najboljim prijateljicama, a niste znale kako da mu kažete.
 • Kad apokuša da vas udari– Nije potrebno da čekate više išta. Ukoliko je pokušao, naredni put neće biti samo pokušaj, sigurno. E onda sledi pravi pakao za vas. Zato, idite pre nego što se to dogodi.

Sve u svemu, trebate znati da Nije samoća tako strašna koliko može biti osećaj da nema više emocija prema osobi za koju bi juče dali sve, za koju ste mislili da je ta. Nema gore situacije od negiranja problema, od nerealne slike osobe sa kojom ste usled zaslepljenosti emocija ili straha od samoće. Vi morate sebi da budete na prvom mestu. Morate osećati i slobodu i ljubav i poštovanje i sve što ste osećali na samom početku veze. Ukoliko nije tako, to više nije veza, već mučenje i trošenje vremena na nešto što ne vredi.

The post Kada je vreme da raskinete appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Kada je vreme da raskinete

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×