Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ragnarok, plesni klub iz Kuršumlije, u potrazi za novim članovima

Grupa mladih ljudi zajedno sa svojim trenerom Dijanom Milošević osvaja ne samo nagrade već i srca. U početku bilo ih je 15, danas preko 100 članova.

Ragnarok je grupa odabranih plesača. Članove tima odlikuje sloboda stvaranja, kreativnost i autentičnost. Radimo gotovo sve vrste modernih plesova (hip hop, disco dance, reggaeton, zumba), ali nas najveći izazov je hip hop.

Iva Miletić, članica kluba : ,, Nama je u interesu da naučimo da plešemo, da se borimo, da naučimo da radimo grupno. ”

Članarina se ne plaća. Ovo je poziv za sve mlade ljude koji žele da se oprobaju u vrsti plesa koju vole. Budite sigurni da vas čeka zabava, druženje i pozitivna energija. Na sve to naučićete nove korake, zajedničkim snagama ćete sticati nagrade i uživati u rezultatima.

Kuršumlija treba biti ponosna na ove mlade ljude. Vreme je da se aktiviramo. Da motivišemo omladinu da se odvoji od kompjutera i pasivnih navika stičući nova iskustva. Posetite klub jednom, sigurna sam da ćete poželeti da budete aktivan član. Slike govore više od reči, evo i nekih.

Posetite ih i uverite se. Ostale molim da podele tekst na svojim profilima u znak podrške ovim divnim mladim ljudima. Pomozimo onima koji žele lepšu i bolju budućnost i svesni su pravih životnih vrednosti.

Plesom do snova! Više insformacija na stranici –>Ragnarok

The post Ragnarok, plesni klub iz Kuršumlije, u potrazi za novim članovima appeared first on Lips & Heels.This post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Ragnarok, plesni klub iz Kuršumlije, u potrazi za novim članovima

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×