Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Reguli pentru SEO

Nu toata lumea este fan SEO si nu toata lumea intelege prea bine cum functioneaza, din care cauza starneste un soi de antipatie. Cu toate acestea, atunci cand avem un website, este nevoie sa cunoastem notiuni de SEO pentru a ne imbunatati clasificarea in rezultatele cautarilor.

  • SEO-izarea este absolut necesara pentru a ajunge la audienta pe care ne-o dorim.
  • SEO chiar daca poate parea o chestiune deosebit de tehnica nu este o formula magica.
  • SEO de fapt este acea unealta care permite motoarelor de cautare sa inteleaga despre ce este vorba intr-un site, ce contine.
  • SEO presupune respectarea anumitor reguli iar incalcarea lor poate insemna dezastru pentru site.

Trebuie sa evitam greselile uzuale care se fac in mod obisnuit si care impiedica un website sa urce in clasificari. Iata care sunt reglulile care nu trebuie niciodata incalcate:

  1. Orice site trebuie sa functioneze bine si pe dispozitivele mobile. Verificati-va site-ul pe un device mobil. Cum arata? Textul e prea mic si nu poate fi citit? Trebuie sa mariti ca sa o puteti face? Daca este asa, atunci nu este bine. La ora actuala un site este absolut necesar sa fie adaptat si pentru dispozitivele mobile. Dupa data de 21 aprilie 2015, Google va utiliza in clasificarea site-urilor factorul de adaptabilitate a unui site pentru device-urile mobile. Asadar, daca site-ul vostru nu are aceasta capabilitate este momentul sa indreptati acest neajuns. Discutati cu web designerul vostru ca sa va optimizeze site-ul si pentru mobile.
  2. Prea mult Javascript sau Flash. Motoarele de cautare nu “se descurca” prea bine cu Flash-ul si Javascriptul in sensul ca nu pot citi continutul din acestea. Daca aveti un site cu multe astfel de aplicatii este mai bine sa renuntati la ele.
  3. Restrictii pentru motoarele de cautare. Daca site-ul vostru nu este gasit deloc la cautare, este posibil ca din greseala sa fi instituit restrictii in acest sens. Ca sa va asigurati ca nu aveti acest fel de restrictii, faceti-va un cont in Google Webmaster si verificati-va site-ul.
  4. Un site cu un continut sarac. Motoarele de cautare nu pot gasi ceva ce nu exista, nu? Site-ul este bine sa aiba mai multe pagini, continutul trebuie sa fie de calitate si actualizat permanent.

Un pas important in SEO este gasirea cuvintelor Cheie. Cuvintele cheie sunt cuvinte sau expresii de pe site-ul vostru pentru care vreti sa urcati in ierarhie.

Cuvintele cheie pot fi, numele si prenumele vostru, numele companiei / firmei, regiunea geografica in care va aflati, categoria sau domeniul pe care il acoperiti, cuvinte legate de subiectele pe care le tratati in paginile site-ului.

Daca scrieti continut de calitate pentru site si adaugati text nou cu regularitate, veti include Multe Cuvinte Cheie relevante.

Ca sa gasiti si mai multe Cuvinte Cheie valoroase va puteti folosi de unelte gratuite precum: Google Keyword Planner, Ubersuggest, WordStream’s Free Keyword Tool si SEO Book’s Keyword Suggestion Tool.

Dupa ce gasiti noi cuvinte cheie, sugerate de instrumentele mentionate, includeti-le in textele site-ului. Pana nu demult, SEO folosea cuvinte cheie cu volum mare si cu o competitie mica, dupa care trebuiau incluse cat mai frecvent in text. O mai buna strategie ar fi sa scriem un text cuprinzator de minimum 1000 – 1500 de cuvinte despre un subiect care trebuie abordat din toate perspectivele.

Cuvintele cheie trebuie incluse in continutul site-ului, in URL, in title tag, heading-uri, meta descrieri, in titluri si in explicatiile foto.




This post first appeared on Weneedseo | Optimizare Si Promovare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Reguli pentru SEO

×

Subscribe to Weneedseo | Optimizare Si Promovare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×