Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Serviciile de rent a car in Bucuresti

In Bucuresti exista mai multe companii care sunt specializate pe serviciile de rent a car, atat romanesti cat si straine. Serviciile pe care firmele de Inchirieri Auto le ofera sunt deosebit de bogate, au toate tipurile de masini, de la cele mai simple pana la limuzine de lux si microbuze, dar si autoutilitare.

Un serviciu deosebit de util in Bucuresti este transferul de la Aeroportul Henri Coanda sau Aeroportul Aurel Vlaicu. Unele dintre aceste firme au capacitatea sa va intermedieze si transferul de la aeroporturile din tara.

Transferul de la aeroport se poate face fie catre Bucuresti fie catre o alta destinatie din Romania.
Turistii straini care doresc sa viziteze Capitala au posibilitati variate de Inchiriere. Preturile pe care le cer firmele nu sunt deloc mari iar tipurile masinilor sunt din cele mai variate. In mod obisnuit agentiile de turism au contracte cu firmele de inchirieri auto iar cel mai bine este ca turistii straini sa isi inchirieze masinile prin agentie.

Pentru turistii straini avantajul inchirierii unei masini cu sofer este acela ca stresul provocat de traficul aglomerat din Bucuresti nu mai exista iar ei se pot bucura de vizitarea orasului si nu vor mai trebui sa isi faca griji cu gasirea traseelor. Chiar daca masina este dotata cu GPS acesta nu poate inlocui experienta unui sofer profesionist familiarizat cu toate strazile din oras.

Pentru cei care au nevoie de o masina in vederea unei intalniri de afaceri, vor sa participe la un eveniment sau la o nunta, companiile pot pune la dispozitia clientilor soferi profesionisti odata cu inchirierea masinii.

serviciul de transfer aeroport
transfer aeroport

Unele firme au in flota lor limuzine de lux, dedicate pentru nunti, botezuri sau evenimente speciale, care de asemenea se pot inchiria cu sofer.

Firmele mai mari de rent a car au oferte concepute diferentiat pentru persoane particulare si pentru companii.

Anumite firme de inchirieri auto ofera firmelor serviciul de inchiriere pe termen lung sau leasing operational. Astfel, companiile isi externalizeaza gestionarea parcul auto si fac economii la toate cheltuielile pe care le presupune acesta. Leasingul operational scuteste firmele de finantarea costisitoare si pe termen lung pe care o presupune achizitionarea de autoturisme. Acest serviciu mai scuteste companiile si de cheltuiala de timp si efort pentru reparatii, service,  asigurari si inspectii tehnice periodice.

Serviciul de asistenta rutiera este inclus si el in ofertele firmelor de rent a car, indiferent daca este vorba de o persoana particulara sau de o companie.

Preturile de inchiriere incep de la aproximativ 20 de euro pe zi si scade pe masura ce numarul de zile este mai mare.

Serviciile  suplimentare la inchiriere pot fi:
- Sistem de navigare GPS (unele firme ofera acest serviciu gratuit)
- Combustibil preplatit - la preluarea masinii aceasta va avea rezervorul plin
- Sofer aditional - care trebuie sa indeplineasca conditiile necesare oricarui sofer care inchiriaza o masina.
- Scaune pentru copii. 

rent a car
serviciul transfer aeroport


In aceasta perioada a anului, pentru ca vara s-a teminat si implicit vacanta, mai multe firme de inchiriere au oferte speciale de toamna, foarte avantajoase. Dat fiind faptul ca afacerea inchirierii de autoturisme este un bussines mai mult sezonier, este evident ca aceste firme doresc sa aiba profit si in restul anului.

This post first appeared on Orasul Bucuresti, please read the originial post: here

Share the post

Serviciile de rent a car in Bucuresti

×

Subscribe to Orasul Bucuresti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×